Μπορεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να απέρριψε οριστικά το αίτημα της απόκτησης των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής από τον Δημήτρη Χούλη, ωστόσο εκείνος δεν δείχνει διατεθειμένος να εγκαταλείψει την ομάδα στην τύχη της και αναζητά λύσεις. Μιλώντας στον «Αθλητικό Metropolis» ο κ.Χούλης τόνισε πως οι λογαριασμοί του δεσμεύονται παράνομα, ενώ επεσήμανε πως ο Γιώργος Σπανουδάκης δεν πρόκειται να επιστρέψει στην ΠΑΕ.
«Ο κ. Σπανουδάκης δεν θέλει να επιστρέψει στην ΠΑΕ Ηρακλής, ούτε με τον κ. Σαρηκεχαγιά. Απορρίφθηκε η άρση των προσωπικών μου λογαριασμών από τον υπουργό, εγώ λέω μη νόμιμα. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος, οι προσωρινές διοικήσεις δεν ευθύνονται για χρέη, αλλά μόνο για καταχρήσεις χρημάτων. Για τους παίκτες είμαι εδώ, αναλαμβάνω τις ευθύνες. Ο κ. Σπανουδάκης με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα για την πολυμετοχικότητα. Του είπα ότι θέλω τις μετοχές, αλλά αν δεν μπορεί να μου τις δώσει; Το ελληνικό κράτος μπλοκάρει το θέμα», τόνισε σχετικά.
Κωφίδης: «Δεν βλέπω να λύνεται το πρόβλημα»
Απαισιόδοξος για το μέλλον όσον αφορά στο χάος που επικρατεί στα διοικητικά της ΠΑΕ Ηρακλής παρουσιάστηκε ο Σάββας Κωφίδης στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου: «Η κατάσταση όταν ήταν να φύγει ο κ. Μαρκαριάν ήταν πολύ δύσκολη, δεν υπήρχε άνθρωπος να αποφασίσει ποιος θα τον αντικαταστήσει. Βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον Ηρακλή και δεν βλέπω να λύνεται το πρόβλημα, ποιος θα το λύσει το πρόβλημα. Οι ποδοσφαιριστές είναι ανήσυχοι για το μέλλον. Φοβάμαι μήπως αυτό όλο επηρεάσει γενικά στην πορεία της ομάδας. Προσπαθώ να κρατάω την προσοχή μου στο αγωνιστικό. Είμαι κι εγώ ένα κομμάτι της ομάδας. Στα αποδυτήρια ξέρουμε τι τραβάμε, το πρόβλημα είναι ότι συνεχίζεται αυτό και δεν υπάρχει λύση. Το καταλαβαίνουν όλοι. Αλλά ποιος μπορεί να δώσει λύση;», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός που καλείται μέσα σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας να προετοιμάσει την ομάδα του για τον κυριακάτικο αγώνα με το Αιγάλεω.
«Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Εκείνο που με ανησυχεί είναι το δεδομένο ότι πέρσι και πρόπερσι χάναμε τα παιχνίδια στην Αθήνα. Είχαμε μόνο μία νίκη. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι έχουμε πολύ λίγες νίκες στην Αθήνα», τόνισε, ενώ ερωτηθείς για την επιθετική δυστοκία του Ερέρα, απάντησε: «Ο Ερέρα είναι πολύ καλός παίκτης, ξέρει πως να κινείται πολύ καλά στον αγώνα μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι επηρεάστηκε αρνητικά από τις ευκαιρίες που έχασε στο πρώτου παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».
Τέλος, αναφερόμενος στον αγώνα της προσεχούς Τετάρτης με την Παναχαϊκή στην Πάτρα για το Κύπελλο Ελλάδος είπε: «Το Κύπελλο είναι ένα διαφορετικός θεσμός, όλα μπορούν να συμβούν. Δεν το σκεφτόμαστε τώρα».
Επιστρέφει ο Ερέρα
Ανεβάζει ρυθμούς προπόνησης ο Ερέρα. Στη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ο Αργεντινός προπονήθηκε πιο εντατικά και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τεστ ετοιμότητας από την ιατρική ομάδα, το οποίο είχε θετικά αποτελέσματα. Σαν συνέπεια, από αύριο θα μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα, με μοναδική εξαίρεση τον Σεγκιρί, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.