Το θέμα του Χρήστου Μπούρμπου συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Ηρακλή. Ο πρώην παίκτης της ομάδας έχει προσφύγει στα αρμόδια όργανα και ζητάει αφαίρεση βαθμών για αθέτηση συμφωνίας, καθώς του οφείλεται ένα ποσό περίπου 25.000 ευρώ.

Πλην του Μπούρμπου, χρήματα οφείλονται στους Μάουρο Μιλάνο (πάνω από 300.000 ευρώ), Νούνο Πιλότο (180.000 ευρώ), Τούμα, Μπόσνιακ, Ντιέ, Κοβαλέφσκι, στον πρώην συνεργάτη του Προτάσοφ Νίκο Νεντίδη (50.000 ευρώ) και φυσικά υπάρχει το «αγκάθι» του Σάββα Κωφίδη, ο οποίος απαιτεί το σύνολο του τριετούς συμβολαίου (320.000 ευρώ) που είχε υπογράψει επί Ρέμου. Η κατάσταση λοιπόν δεν είναι σε καμία περίπτωση «ελεγχόμενη» (όπως την είχε χαρακτηρίσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Τάκης).

Λιγοστές είναι πλέον οι πιθανότητες να κινηθεί άμεσα για τερματοφύλακα ο Ηρακλής. Οι Μουνούα, Βαλβέρντ, Κάμεναρ, Κίνγκσον έχουν χαθεί ανεπιστρεπτί και δεν έχει ξεχωρίσει κάποια περίπτωση ελεύθερου, οικονομικού και αξιόπιστου. Όλα δείχνουν ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα στηριχθεί στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, αν και τα προβλήματα του έμπειρου τερματοφύλακα στη μέση προκαλούν ανησυχίες.

• Σήμερα στις 20.00 στο Καυταντζόγλειο ο Ηρακλής υποδέχεται τον Πανσερραϊκό, σε φιλικό προς τιμήν του παλαίμαχου άσου Νίκου Κασάπη. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και χρόνο συμμετοχής θα πάρουν οι νεοφερμένοι Ντάνι, Μαρσέλ Ρομάν.

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube