Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Πανιώνιου έκανε τη Δευτέρα (6/9) ο νεοαποκτηθείς Κάσπερ Ρίσγκαρντ, που ήρθε στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους είχε δώσει την Κυριακή (5/9) ο Μίκαελ Στόρε και ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια, το Σάββατο στις 16:00.
Απόντες ήταν οι διεθνείς Μανιάτης, Σκούρτης, Χίκα, Μάχο, Πούπο και Κουμορτζί, ενώ ο Σιόβας επέστρεψε στις προπονήσεις. Απών, επίσης, ήταν και ο Μάρτιν Λάτκα, ο οποίος πήρε άδεια εχθές και σήμερα για να επισκεφθεί τη σύζυγο του και το νεογέννητο μωράκι τους.
Οι «κυανέρυθροι» συγκεντρώθηκαν στο «Απήλιον» στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ νέο πρόσωπο στην προπόνηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης -πλην του Ρίσγκαρντ- ήταν ο τερματοφύλακας Γιάννης Ανέστης από την ομάδα Κ-20.
Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε δίτερμα και ασκήσεις τακτικής.
• Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου θα προπονηθούν την Τρίτη στις 19:00 και την Τετάρτη στις 9:00, στο «Απήλιον».
• Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας του Πανιωνίου. Για το λόγο αυτό, η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης