Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Πολ Σκόουλς τη φετινή χρονιά ήταν ο λόγος που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έκανε πίσω στην προοπτική της μεταγραφής του Τζακ Ρόντγουελ από την Έβερτον.

Ο 35χρονος μέσος αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του ματς στην πρεμιέρα της Premier League κόντρα στη Νιούκαστλ και έπειτα σκόραρε και στον επόμενο αγώνα κόντρα στη Φούλαμ.

Ο Φέργκιουσον παρουσιαζόταν έτοιμος λίγες εβδομάδες νωρίτερα να καταθέσει επίσημη πρόταση στη διοίκηση των «ζαχαρωτών» για τον Ρόντγουελ, προσφέροντας 12 εκ ευρώ και τον Μάικλ Κάρικ ως αντάλλαγμα. Ωστόσο με τη φετινή απόδοση του Σκόουλς το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να περιμένει μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο ή ακόμη και ως το επόμενο καλοκαίρι πριν αποκτήσει τον αντικαταστάτη του.


Επιμέλεια: Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!

«Άσφαιρη» ξανά η Τότεναμ, αήττητη ακόμα η Έβερτον!

Όρθια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με κέρβερο Τζολάκη η απίθανη Χαλ - Φρέναρε τη Λίβερπουλ η Φούλαμ!