Μετανιωμένος για τις θλιβερές συμπλοκές στο φιλικό της Ελλάδας με τη Σερβία και τη δική του συμμετοχή σε αυτές παρουσιάστηκε ο Μάρκο Κέσελι μιλώντας στη «SportDay». Ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ του Ολυμπιακού θέλει να αφήσει πίσω του όσες ασχήμιες έγιναν στο ΟΑΚΑ στις 19 Αυγούστου και δηλώνει ανυπόμονος να αρχίσει προετοιμασία με τους «ερυθρόλευκους».

«Ήταν μια ηλίθια κατάσταση. Είχε προηγηθεί η προετοιμασία, ήμασταν όλοι μακριά από τα σπίτια μας, κουρασμένοι, με παιχνίδια και προπονήσεις κάθε μέρα. Ήταν ένα ατυχές γεγονός, που δυστυχώς έγινε στην Ελλάδα με την εθνική ομάδα. Κάποιοι ήταν πιο νευρικοί από άλλους. Συγγνώμη για ό,τι έγινε», δήλωσε ο 22χρονος άσος και πρόσθεσε: «Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς σοβαρά. Λυπάμαι πραγματικά για τον Μπουρούση και τον τραυματισμό του στο κεφάλι. Θα είναι συμπαίκτης μου τη νέα σεζόν. Τον είδα εδώ, μιλήσαμε και μου είπε πως είναι καλά. Αν δεν υπήρχε το περιστατικό με την καρέκλα, κανείς δεν θα το σκεφτόταν αυτό τώρα. Μίλησα για αρκετή ώρα και με τον Σπανούλη. Αυτό που μου είπε είναι πως ‘όταν γίνεται κάτι τέτοιο, πηγαίνεις για να χωρίσεις, όχι να χτυπήσεις’. Ήταν άσχημο για όλους αυτό που συνέβη. Ζητώ και πάλι συγγνώμη».

Η Σερβία συνεχίζει την πορεία της στο Μουντομπάσκετ και η ώρα που ο Μάρκο Κέσελι θα φορέσει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού δεν αργεί. «Ανυπομονώ να έρθει η ώρα να φτάσω στην Αθήνα και να αρχίσω προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Είμαι ευτυχής που θα έχω κοντά μου τον Μίλος. Πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο στο Βελιγράδι. Όλα θα είναι υπέροχα», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ντεμπούτο του Μόρις, το σόου του Ντόρσεϊ και η γιορτινή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ με Κολοσσό: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Ερντέμ: «Παίξαμε μπάσκετ αντάξιο του πνεύματος του Παναθηναϊκού - Ευχαριστώ την ομάδα και τον κόσμο μας»

Α1 Γυναικών: MVP Κάρτερ και Μπράουν, MVP Next Gen η Αλεξιά

Αθηναϊκός: Ενισχύθηκε με την Ανίγκουε

Ποιος άλλος; Ο Ντόρσεϊ MVP της αγωνιστικής μετά την εμφάνιση καριέρας με Κολοσσό

Σταμολάμπρου: «Μετρούσα μία-μία τις μέρες να επιστρέψω-Έμαθα να ακούω το σώμα μου»

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»