Αποφασισμένη να απαντήσει στη μεταγραφή του πρώην παίκτη της, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στη Μίλαν εμφανίζει την Ίντερ η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport»: οι «νερατζούρι» σχεδιάζουν να φέρουν πίσω στο Μιλάνο τον πρώην σούπερ σταρ των «ροσονέρι», Κακά.
Ασφαλώς και η αγορά ποδοσφαιριστή από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση, αλλά ο Μάσιμο Μοράτι ποντάρει στις άριστες σχέσεις που διατηρεί με τον Ζοσέ Μουρίνιο και στην επιθυμία του Βραζιλιάνου μέσου να αγωνίζεται βασικός. Ο 28χρονος διεθνής θα μείνει στα… πιτς για μερικούς ακόμα μήνες λόγω τραυματισμού και μόλις επιστρέψει θα πρέπει να ανταγωνιστεί τον Μεσούτ Εζίλ για τη θέση του οργανωτή.
Η Μίλαν συνηθίζει να αγοράζει πρώην επιθετικούς της Ίντερ (Βιέρι, Ρονάλντο, Ιμπραΐμοβιτς) και όπως φαίνεται η τελευταία ετοιμάζεται να ανταποδώσει με την απόκτηση του Κακά, ο οποίος είχε οδηγήσει την (τότε) ομάδα του Κάρλο Αντσελότι στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2007 στην Αθήνα.
Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας