Ο Φιλ Τόμσον ήταν ο εκλεκτός του Ζεράρ Ουγιέ για να τον πλαισιώσει στον πάγκο της Άστον Βίλα. Όπως φαίνεται όμως αυτό δεν θα γίνει ποτέ καθώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και συνεργάτης του Γάλλου όταν αυτός ήταν στους «κόκκινους» δεν επιθυμεί να αναλάβει πόστο στον σύλλογο του Μπέρμιγχαμ.
Ο Ουγιέ είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ράντι Λέρνερ και όπως όλα δείχνουν να διαδεχθεί τον Μάρτιν Ο’Νιλ στον πάγκο των “Villagers”. Η ανακοίνωση της διοίκησης είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμα και την Τετάρτη. Απλά πρέπει πρώτα ο 63χρονος προπονητής να διακόψει την συνεργασία του με την γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία που εργάζεται αυτή την στιγμή ως τεχνικός διευθυντής.
Η θέση του βοηθού στην Άστον Βίλα είναι πολύ πιθανό να καλυφθεί εκ των έσω αφού ο Τόμσον δεν θέλει να αφήσει την δουλειά του σχολιαστή στο Sky Sports. O Κέβιν Μακ Ντόναλντ έδειξε πως έχει την διάθεση να βοηθήσει τον σύλλογο του Μπέρμιγχαμ και μάλλον αυτός θα είναι ο συνεργάτης του Ουγιέ στον πάγκο των “Villagers”.
Επιμέλεια: Κώστας Πασχαλίδης