Αρνείται το ρόλο του φαβορί για την ομάδα του εν όψει του ημιτελικού του Σαββάτου απέναντι στη Σερβία ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, Μπόγκνταν Τάνιεβιτς. Ο Σέρβος προπονητής δεν θα μπορούσε παρά να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την άνετη νίκη επί της Σλοβενίας (95-68) στον προημιτελικό.

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Πιστεύω πως αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνισή μας στη διοργάνωση μέχρι τώρα. Είναι ιστορική επιτυχία για μας η πρόκριση στην τετράδα. Πλέον έχουμε μπροστά μας τη Σερβία, μία πραγματικά σπουδαία ομάδα. Είμαι βέβαιος πως θα γίνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Και πιστεύω πως δεν έχουμε κανένα πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων μας», είπε ο 63χρονος τεχνικός.

Από πλευράς ηττημένων, ο Σάνι Μπετσίροβιτς παραδέχτηκε την ανωτερότητα των αντιπάλων: «Η Τουρκία άξιζε τη νίκη. Έπαιξαν από το πρώτο λεπτό εξαιρετικό μπάσκετ, είχαν μεγάλη ευστοχία και δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε το παιχνίδι μας με την επιθετική τους άμυνα. Δεν είχαμε τύχη», είπε ο Σλοβένος σούτινγκ γκαρντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube