Ο Πάμπλο Πριγκιόνι συνεργάζεται με τον Λουίς Σκόλα με κλειστά μάτια. Οι δύο Αργεντινοί ετοιμάζονται για τον αποψινό προημιτελικό με την Λιθουανία με τον 33χρονο πλέι μέικερ να μιλάει για τη συνεργασία του με τον σέντερ των Χιούστον Ρόκετς. «Ορισμένες φορές μας παρομοιάζουν με τον Στόκτον και τον Μαλόουν και αυτό είναι τιμή μας» παραδέχθηκε ο πλέι μέικερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός πλέι μέικερ ήταν στη σκιά του Πέπε Σάντσεθ τα προηγούμενα χρόνια, αλλά από την ημέρα που ο Σάντσεθ ανακοίνωσε την απόφαση του να μην αγωνιστεί ξανά στην εθνική Αργεντινής ο 33χρονος πλέι μέικερ έγινε βασικό και αναντικατάστατο μέλος των «γκαούτσος». Από το 2008 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου ο Πριγκιόνι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα της Αργεντινής και όπως παραδέχθηκε «αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βοηθάω με κάθε τρόπο την ομάδα μου να φτάνει σε επιτυχίες». Ο πλέι μέικερ της Ρεάλ Μαδρίτης ρωτήθηκε και για τη συνεργασία του με τον Λουίς Σκόλα. «Με τον Λουίς γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια και έχουμε μια άψογη συνεργασία. Παίζαμε μαζί στην Κάχα Λαμποράλ και ξέρουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Μπορούμε να βρεθούμε μέσα στο γήπεδο ακόμη και με κλειστά μάτια». Ορισμένοι τους παρομοιάζουν με τον Τζον Στόκτον και τον Καρλ Μαλόουν (σ.σ παλαίμαχοι των Γιούτα Τζαζ που εκτελούσαν τέλεια το πικ εν ρολ) με τον Πριγκιόνι να τονίζει πως «ορισμένες φορές μας παρομοιάζουν με τον Στόκτον και τον Μαλόουν και αυτό είναι τιμή μας».

Όσο για το ματς με τη Λιθουανία, ο 33χρονος πλέι μέικερ τόνισε πως «είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να προκριθούμε στα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube