Στις 27 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί τελικά η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών και όχι στις 14, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Την ίδια ημέρα, θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του πρωταθλήματος στην Αθήνα στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Αθήνα) και ώρα 19:30.

Η κλήρωση για τον καθορισμό των προγραμμάτων των πρωταθλημάτων Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών, Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών (πρώτος και δεύτερος όμιλος), Β' Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (πρώτος και δέυτερος όμιλος) θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, στη 1 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεντεύξεων του ανοιχτού Κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ, «Σπ. Λούης».

Η κλήρωση για τον καθορισμό των προγραμμάτων των πρωταθλημάτων: Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών (τρίτος όμιλος), Β' Εθνικής κατηγορίας ανδρών (τρίτος όμιλος) θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στις 8 το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα Τύπου του Ε.Γ. Μίκρας 2 (Τέρμα Νέας Κρήνης, Καλαμαριά).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Volley League Γ - 22η αγωνιστική: Kρίσιμα ματς στην τελευταία αγωνιστική της regular season

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου

Η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, με Αγραπιδάκη και Πρωτοψάλτη να σηκώνουν την κούπα!

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε κάνει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, αλλά Κύπελλο δεν είχαμε - Αφιερωμένο στη Θύρα 13»!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ

Η «Χρυσή Βίβλος» του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών: Έφτασε τις 7 κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός!

O ατσάλινος Παναθηναϊκός το Κύπελλο με ανατροπή, ο Φλοίσβος το χειροκρότημα με την αξία του!

Παναθηναϊκός-Φλοίσβος: Τελικός στη Λάρισα με ξεκάθαρο φαβορί που πρέπει να... προσέχει!

Επική ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο για τον Φλοίσβο και… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου!

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε προετοιμάστει σωστά για το παιχνίδι - Ας μην το... ματιάζουμε για τον τελικό, δεν θα πω κάτι»