Έχει δηλώσει πάρα πολλές φορές πως θέλει να γίνει κάποια στιγμή ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Αγγλίας. Ό Χάρι Ρέντναπ θέλει να κοουτσάρει ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η χώρα του και να το αναδείξει . Όποτε υπάρχει ένταση στις τάξεις των «λιονταριών» ή πρόβλημα με τον εκάστοτε προπονητή είναι ο πρώτος που…αυτοπροτείνεται.

Παίρνοντας θάρρος από τις πρόσφατες δηλώσεις του Φάμπιο Καπέλο όπου ο Ιταλός τόνισε πως μετά το Euro 2012 θα σταματήσει την προπονητική, ο τεχνικός των «σπιρουνιών» είπε για ακόμα μια φορά την γνώμη του. Ο επόμενος προπονητής της εθνικής Αγγλίας θα πρέπει να είναι …γηγενείς.

«Θα μου άρεσε αν έβλεπα έναν Άγγλο να παίρνει την δουλειά μόλις ο Καπέλο τερματίσει την καριέρα του. Υπάρχουν αρκετοί προπονητές στο Νησί που μπορούν να αναλάβουν την εθνική, όπως ο Στιβ Μπρους. Θα είναι το ίδιο καλοί με τον Καπέλο, όσο έξυπνος είναι ο Καπέλο. Ο Ιταλός έκανε καλή δουλειά αλλά δεν τον είδαμε να κάνει την διαφορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα ήθελα να δω ένα Άγγλο να το κατορθώνει»,δήλωσε στην “Mirror” o 63χρονος τεχνικός.

Όταν η κουβέντα έγινε πιο προσωπική ο Ρέντναπ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έθεσε εαυτών διαθέσιμο: « Αν μου προσφέρουν την θέση είναι χρέος μου να την δεχτώ. Αν είσαι Άγγλος αυτή η δουλειά είναι το αποκορύφωμα της καριέρας σου».


Επιμέλεια: Κώστας Πασχαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!

«Άσφαιρη» ξανά η Τότεναμ, αήττητη ακόμα η Έβερτον!

Όρθια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με κέρβερο Τζολάκη η απίθανη Χαλ - Φρέναρε τη Λίβερπουλ η Φούλαμ!