Δεν υπήρξε καμία έκπληξη της τελευταίας στιγμής στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για το ματς της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League, με αισιοδοξία αλλά και τις γνωστές απουσίες.

Εκτός της 20μελούς αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊταρίδης και Πετρόπουλος, σε αντίθεση με τον Χάρη Μαυρία που αποφασίστηκε την ύστατη στιγμή να ακολουθήσει την ομάδα στη Βαρκελώνη.

Στην τελευταία προπόνηση στην Παιανία, όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν ως βασικοί εναντίον του Άρη, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκε ο Χριστοδουλόπουλος, ενώ οι Σπυρόπουλος, Πετρόπουλος και Σεϊταρίδης υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο πριν το ημίχρονο του ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ ο Μαρινάκης

Γκρίνια στο Καραϊσκάκη για Ποντένσε!

Τσορμπατζόγλου: «Έχει πέσει το ταβάνι του ΠΑΟΚ - Περιμένουμε την ανάστασή του»

Μπενίτεθ: «Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε - Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στα playoffs»

Ένταση στη φυσούνα πριν το δεύτερο ημίχρονο του Ολυμπιακός-ΑΕΚ, έντονος διάλογος Κοβάτσεβιτς με Ναλιτζή

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν χαρίζεται πουθενά - Έτσι μπλόκαρε την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ»

Χατσίδης: «Δεν μας χαροποιεί το αποτέλεσμα, έπρεπε να δημιουργήσουμε περισσότερο»

Έντονες αποδοκιμασίες στους παίκτες του Ολυμπιακού στο ημίχρονο του ντέρμπι!

Μιχαηλίδης: «Δεν ήταν ιδανική πρεμιέρα - Eίμαστε δίπλα στον Ραζβάν, το έχω περάσει και εγώ αυτό»

Η τεράστια ευκαιρία του Ζαρουρί και η εξουδετέρωση κάθε απειλής του ΠΑΟΚ: Τα highlights του ντέρμπι