Η ψυχή και η καρδιά της ομάδας του ήταν τα στοιχεία, που σύμφωνα με τον Νίκο Καραγεωργίου την οδήγησαν στη νίκη (1-0), απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι δύο ομάδες όπως ανέφερε ο τεχνικός των Κρητών είχαν από ένα ημίχρονο, αλλά στο τέλος ο Εργοτέλης κατάφερε να κρατήσει τη νίκη.

«Σήμερα και οι δύο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη. Καταφέραμε να κάνουμε γκολ μια στημένη φάση και αξιοποιήσαμε μια από τις πολλές προϋποθέσεις που είχαμε για να σκοράρουμε. Στο πρώτο μέρος κυριαρχήσαμε και δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στον αντίπαλο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε περισσότερο και εκμεταλλεύτηκε την ατυχία που είχαμε με τις δύο αναγκαστικές αλλαγές του Ζούνιορ και του Ολίσε, ώστε να μας πιέσει περισσότερο. Στο τέλος καταφέραμε με ψυχή και με καρδιά να κρατήσουμε τη νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ικανή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα».
Ο Καραγεωργίου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και το Παγκρήτιο σύμφωνα με τον 48χρονο τεχνικό, ο οποίος ανέφερε ότι η συγκεκριμένη κατάσταση πρέπει να αλλάξει.

«Το σημερινό παιχνίδι έγινε σε άσχημο αγωνιστικό χώρο, ένα πρόβλημα που αντιμετωπίσουμε και εμείς στο Παγκρήτιο στάδιο και καλό θα είναι υπάρξει βελτίωση για να μπορούν οι ομάδες να αποδίδουν καλύτερα», τόνισε ο Καραγεωργίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φωτιάς στη «Δίκη»: «Δεν κοιμάμαι όταν κάνω λάθη» - Τι είπε για πίεση, VAR και την υπόθεση Νταβέλη

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση, αναμονή και αλλαγές που πρέπει επιτέλους να φανουν στον ΠΑΟΚ»

Τούρκος δημοσιογράφος: Στα 5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή Ζουμπκόφ στην ΑΕΚ!

«Βόμβα» Ρομάνο: Η ΑΕΚ έκλεισε τον Ζουμπκόφ από την Τραμπζονσπόρ - Υπογράφει για 4 χρόνια!

Τσακίρης: «Στόχος του καλοκαιριού είναι ο Ριμπάλτα να τελειοποιήσει το πλάνο του στην ΑΕΚ»

Πιρόλα: «Μας αρέσει, αλλά δεν υπάρχει διαπραγμάτευση», λέει η Κόμο!

Τσανάκας: «Τι ισχύει με τα μεταγραφικά ονόματα που γράφονται για τον Ολυμπιακό»

Καλαμάτα για Οικονόμου: «Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του - Ας είναι ελαφρύ το χώμα...»

Sport: «Σοβαρό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κρίστενσεν»!

ΑΕΚ για Μάριο Οικονόμου: «Ευχόμαστε κουράγιο και ψυχικές δυνάμεις στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους»