Εντός της εβδομάδας περιμένουν στην ΑΕΚ την απάντηση του Νάτσο Σκόκο, στην πρόταση για συμβόλαιο μέχρι το 2013 με πάγιες αποδοχές ανάλογες με αυτές του Ράφικ Τζεμπούρ (700.000). Επίσης, ο Σταύρος Αδαμίδης αναμένεται να στείλει την τρίτη και τελευταία πρόταση στον μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο.

Ο Αργεντινός επιθετικός την τελευταία τριετία ζητεί ένα συμβόλαιο α λα Τζεμπούρ, αλλά μολονότι δεν είναι -παρά την προσφορά του- από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της όλα αυτά τα χρόνια, στην πρώτη πρόταση προβλεπόταν μείωση αποδοχών!

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της «Ένωσης» θα μιλήσει με τον Κώστα Μανωλά, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2012. Η πρόωρη ανανέωση είναι απαραίτητη και για την οικονομική επιβράβευσή του και για τη διασφάλιση της ΑΕΚ με υψηλή ρήτρα.

Ο Γρηγόρης Μάκος αποχώρησε με κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική από την αναμέτρηση. Η κατάσταση του παίκτη θα επανεκτιμηθεί εντός της ημέρας, όταν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ραφίκ Τζεμπούρ δήλωσε: «Είναι τελείως διαφορετικό το συναίσθημα να είναι κοντά ο κόσμος σε μας. Μας βοήθησε πάρα πολύ». Ερωτηθείς για τις συζητήσεις που γίνονται για την ανανέωση του συμβολαίου του, απάντησε: «Οταν παίζεις μπάλα, κοιτάς να είσαι συγκεντρωμένος και να βοηθάς την ομάδα σου». Καταλήγοντας, ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός ανέφερε πως «όταν η ΑΕΚ μπει στο προπονητικό της κέντρο, θα αλλάξει επίπεδο».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Λαγός επισήμανε με τη σειρά του: «Είχαμε περισσότερο πάθος. Διεκδικήσαμε κάθε φάση και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες. Κατά διαστήματα είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποχαιρέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Τερίμ - «Είμαι σίγουρoς ότι θα κάνετε το 2x2»

Σταματέλος: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει αποτέλεσμα στη Λεωφόρο για την 3η θέση και τη ψυχολογία»

Τσορμπατζόγλου: «Από τα ΠΑΟΚ-Άρης στο μπάσκετ έχει να γίνει τέτοιο πράγμα - Εκεί θα κριθεί το ντέρμπι»

Κετσετζόγλου: «Πιθανόν με αλλαγές κόντρα στη Λαμία η ΑΕΚ - Η δικαίωση Αλμέιδα για την έκβαση του τίτλου»

Μελισσανίδης σε Αλμέιδα: «Την ΑΕΚάρα μας την αγαπάμε πιο πολύ όταν χάνει - Σε ευχαριστούμε και φέτος για όλα»

Αθανασίου: «Σωστή η απόλυση Τερίμ, ο Κόντης ξέρει άριστα τον Παναθηναϊκό – Πάει με καλύτερες πιθανότητες στο φινάλε»

Ο elite Ισραηλινός Γκρίνφιλντ στο Άρης-ΠΑΟΚ, ο Πορτογάλος Γκοντίνιο στη Λεωφόρο

Ο Βόλος ανακοίνωσε το τέλος με τον Κόντη - «Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»

Επίσημο: Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ

Τερίμ: «Δεν ταυτίστηκαν τα πλάνα μας για τη νέα σεζόν»

TAGS: A.E.K.