Ο Μεσούτ Εζίλ ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης στη νίκη (1-0) επί της Οσασούνα. Παρότι βρίσκεται περίπου ένα μήνα στους «μερένχες», ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δείχνει να έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα και οι συμπαίκτες του τον εμπιστεύονται μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα, ο Πέπε, ο Σάμι Κεντίρα και ο Σέρχιο Ράμος έπλεξαν το εγκώμιο του διεθνούς άσου.

Αρχικά, ο Πορτογάλος αμυντικός ανέφερε: «Ο Εζίλ είναι όλο και καλύτερος. Το μόνο πρόβλημα είναι η γλώσσα, αλλά όλοι μας τον βοηθάμε σε αυτό. Ο Μαρσέλο και εγώ τον πειράζουμε συνέχεια. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή και μπορείτε να τον απολαύσετε στο Μπερναμπέου. Εμείς διασκεδάζουμε με την ποιότητά του».

Από την πλευρά του, ο Κεντίρα τόνισε: «Γνωρίζω τον Εζίλ εδώ και πολλά χρόνια και είναι φανταστικός παίκτης. Ωστόσο, για όλους είναι δύσκολο να προσαρμοστούν σε μία νέα ομάδα. Φυσικά η γλώσσα είναι ένα πρόβλημα, αλλά τα αγγλικά μου είναι πολύ καλά και τον βοηθάω στα πάντα. Άλλωστε, η γλώσσα του ποδοσφαίρου είναι παγκόσμια, οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Ο Σέρχιο Ράμος υπογράμμισε: «Είναι σπουδαίος παίκτης και είναι πολύ γρήγορος με τα πόδια στην μπάλα. Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει το εμπόδιο της γλώσσας, αλλά μιλώντας αγγλικά και με τη βοήθεια του Κεντίρα δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Επίσης, μαθαίνει με ενθουσιασμό ισπανικά και σύντομα θα είναι σε θέση να μιλήσει μαζί μας. Ωστόσο, στα αποδυτήρια δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει και πάλι να αγοράσει… αγγλικά

Μπαρτομέου: «Με ποιο κριτήριο είμαι ο χειρότερος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα;»

Αναστατωμένη μετά τον Ραφίνια η Μπαρτσελόνα: Ζήτησε από την Ισπανία να μην παίξει ο Λαμίν Γιαμάλ στο επόμενο φιλικό

Έναν μήνα εκτός ο τραυματίας Ραφίνια, χάνει τα προημιτελικά του Champions League