Με αφορμή τα όσα ακολούθησαν του δείπνου του Μισέλ Πλατινί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, και τους Νίκο Πατέρα και Βαγγέλη Μαρινάκη ο Θόδωρος Θεοδωρίδης μίλησε στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 και στους Αντώνη Καρπετόπουλο και Αντώνη Πανούτσο. «Ήταν ένα δείπνο», σχολίασε και πρόσθεσε για τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ με τον Σταύρο Αδαμίδη: «Σε αυτή θίξαμε περισσότερα ζητήματα», τόνισε το υψηλόβαθμό στέλεχος της ΟΥΕΦΑ.

Οι δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ Fm 94.6

«Ήταν ένα δείπνο με τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους της UEFA. Ο κ. Πατέρας, που είχε γνωρίσει τον Μισέλ Πλατινί, όταν είχε έρθει στο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ, εξέφρασε την επιθυμία του να τον συναντήσει. Σε ό,τι αφορά τον κ. Μαρινάκη, ο πρόεδρος της UEFA ήθελε να τον ευχαριστήσει προσωπικά για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα του γηπέδου για τον αγώνα ΑΕΚ-Νταντί Γιουνάϊτεντ και την λύση που δόθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Όταν ο Μισέλ Πλατινί ενημερώθηκε για τον θόρυβο που προκλήθηκε για το συγκεκριμένο δείπνο, εξέφρασε την επιθυμία να συναντηθεί και με τον Σταύρο Αδαμίδη, εφόσον θέλει και ο ίδιος κάτι τέτοιο. Μάλιστα, σε αυτή τη συνάντηση θίξαμε περισσότερα θέματα για το ποδόσφαιρο παρά στο δείπνο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube