Τη σημασία του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε ο Αντρές Ινιέστα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του αγώνα της Τρίτης στο «Καμπ Νου» για την πρεμιέρα του Champions League.

«Για μας αποτελεί καθήκον να κατακτάμε κάθε χρόνο το Champions League και η φετινή σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση. Σε μια διοργάνωση σαν κι αυτή, τόσο απαιτητική και με λίγα περιθώρια λάθους, είναι σημαντικό να κάνεις ένα καλό ξεκίνημα στην έδρα σου», τόνισε ο σκόρερ της Ισπανίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όσο για την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τη Χέρκουλες το Σάββατο, ανέφερε: «Απέναντι στη Χέρκουλες δεν βρήκαμε λύσεις. Οι αντίπαλοι έπαιξαν πολύ καλά. Όταν δεν κερδίζουμε δεν συμβαίνει ποτέ αυτό λόγω έλλειψης πάθους, ούτε κανένας μας πιστεύει ότι είμαστε ανίκητοι. Πρόκληση για μας είναι να είμαστε στο εξής καλύτεροι σε ψυχολογικό και αγωνιστικό επίπεδο. Δεν θα είναι όλα τα παιχνίδια σαν κι αυτό. Το καλό είναι ότι όταν προέρχεσαι από μία ήττα, έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις στον αμέσως επόμενο αγώνα και έχεις μεγαλύτερο κίνητρο. Αν η ομάδα είναι γρήγορη και έχει ξεκάθαρες ιδέες μέσα στο παιχνίδι, με τους παίκτες που διαθέτει μπορεί να πετύχει πολλά γκολ κι έτσι να αλλάξουν όλα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Manolas in Rome»: Η UEFA θυμήθηκε το ιστορικό γκολ του Μανωλά κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ποιο «Clasico» και ποιο ντέρμπι: Η Μπαρτσελόνα ισοπέδωσε με 6-2 τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για τους «8» του Champions League!

Πώς η Αγγλία μπορεί να στείλει 7 ομάδες στο Champions League της επόμενης σεζόν

Λίβερπουλ: «Είμαστε αηδιασμένοι από την απάνθρωπη και δειλή ρατσιστική συμπεριφορά στον Κονατέ»

Ευνοϊκή ευρωπαϊκή εβδομάδα για τον Ολυμπιακό στη μάχη για τα αστέρια!

Ολυμπιακός: Πώς μπορεί η Σαχτάρ να τον απειλήσει για το εισιτήριο του Champions League

Έκανε την μικροεπέμβαση ο Λανγκ μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο «Άνφιλντ» - Έρευνα από UEFA και Λίβερπουλ

Οι δύο τελευταίοι Άγγλοι προπονητές που επισκέφτηκαν το «Καμπ Νόου», έφυγαν με… 7 γκολ στο κεφάλι!

Η… γριά αλεπού: Ο Λεβαντόφσκι έσπασε άλλα δύο ρεκόρ στο Champions League!

Έπαιξε με σπασμένο χέρι κόντρα στη Λίβερπουλ ο Όσιμεν