«Βόμβα» στο πόλο που είναι από μόνη της ικανή να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο. Ο Γιώργος Αφρουδάκης βγάζει το σκουφάκι του Ολυμπιακού για να φορέσει αυτό του Παναθηναϊκού! Συμπαίκτης του κορυφαίου Έλληνα φουνταριστού και ο αδερφός του, Ζάχος, την ώρα που απομένουν τα τυπικά για να υπογράψει και ο Φίλιππος Καραμπέτσος. Ο Νικόλας Πατέρας… κρύβεται πίσω από τις εντυπωσιακές αυτές κινήσεις.

Ένας παίκτης του βεληνεκούς του Γιώργου Αφρουδάκη δεν μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό ελεύθερος! Ο έμπειρος φουνταριστός πείστηκε από τον Νικόλα Πατέρα να αλλάξει… στρατόπεδο και από τον Ολυμπιακό να πάει στον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν σε θέση να καλύψουν το βαρύ συμβόλαιό του, το οποίο όμως, θα καλύψει –όπως φαίνεται- ο Νικόλας Πατέρας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποσχέθηκε στον Γιώργο ότι θα φέρει και τον αδερφό του, Ζάχο (που αγωνιζόταν στο Π. Φάληρο), γεγονός που έκανε τον πρώην «ερυθρόλευκο» άσο να απαντήσει θετικά. Έτσι, τα δύο αδέρφια θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν με το σκουφάκι του «τριφυλλιού» και θα παρουσιάσουν τεράστιες συγκινήσεις οι «συγκρούσεις» τους με τον Χρήστο Αφρουδάκη, που θα συνεχίσει με τα «χρώματα» του Ολυμπιακού.

Εκτός από τα αδέρφια (Γιώργο και Ζάχο) Αφρουδάκη όμως, ο Παναθηναϊκός θα έχει στη σύνθεσή του και τον Φίλιππο Καραμπέτσο. Ο τερματοφύλακας που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στα Χανιά, συμφώνησε να επιστρέψει στα γνωστά του… λημέρια, έπειτα από ένα χρόνο. Με αυτή του την ενέργεια, ο Νικόλας Πατέρας δείχνει πως βρίσκεται κοντά στον Ερασιτέχνη και καλύπτοντας συμβόλαια όπως αυτό του Γιώργου Αφρουδάκη, αποδεικνύει ότι θέλει να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα πρωταγωνίστρια παντού.

Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, οι συγκεκριμένες προσθήκες μαζί με τους Δραγώνα και Σιώνη δυναμώνουν την ομάδα του Παναθηναϊκού, που πλέον στοχεύει σε κάτι καλύτερο, γιατί όχι και σε τίτλους;

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube