Σίγουρος για την ποιότητα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Σίντνεϊ Γκοβού, μιλώντας στην εφημερίδα «Goal». Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι οι «πράσινοι» δεν υστερούν από τις άλλες ομάδες και μπορούν να διακριθούν στη φετινή διοργάνωση του Champions League.

«Το βασικό στοιχείο για όποιον παίκτη βγαίνει να παίξει έναν αγώνα για το Champions League είναι να μην έχει κανένα κόμπλεξ κατωτερότητας. Να μην πιστεύει ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι από αυτόν», ανέφερε ο διεθνής άσος και πρόσθεσε:

«Έχουμε μία ομάδα που διαθέτει υψηλό επίπεδο και μεγάλη εμπειρία και μπορεί κάλλιστα να μπαίνει στο γήπεδο και να θεωρεί πως δεν υστερεί σε τίποτα από κάθε άλλο κλαμπ. Κι αυτό θα πρέπει να είναι και το μυστικό του Παναθηναϊκού. Αυτή η πίστη, πως δεν υστερούμε από κανένα, γιατί όντως έχουμε πολύ, πολύ καλή ομάδα».

Στη συνέχεια, ο 31χρονος παίκτης τόνισε: «Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο, είναι στο τέλος του αγώνα να μην υπάρχει κάτι για το οποίο θα μετανιώνουμε μετά. Να μην υπάρχει δηλαδή η νοοτροπία, ότι “αχ, αν είχαμε τρέξει λίγο παραπάνω εκεί, αν είχαμε προσπαθήσει λίγο παραπάνω εκεί, αν είχαμε κάνει αυτό κι εκείνο θα είχαμε κερδίσει”. Να ξέρουμε στο τέλος κάθε αγώνα, είτε έχουμε κερδίσει, είτε έχουμε χάσει, πως αυτό που ήταν να κάνουμε το κάναμε. Δηλαδή δώσαμε το δικό μας 100% και δεν έχουμε κάτι να μετανιώνουμε στο τέλος του αγώνα. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν ειδικά όταν έχεις τις ικανότητες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νικολακόπουλος: «Ποιος παίρνει τη θέση του Καλογερόπουλου στο ρόστερ του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς σκέφτεται μόνο το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις των Πινέδα και Γιόβιτς»

Αρχηγών συνέχεια: Έδεσε και Σταυρόπουλο ο Ατρόμητος!

Αθανασίου: «Καθοριστική για τον σχεδιασμό η άφιξη Νίστρουπ - Οι υποθέσεις Ράστοντερ, Ζαγαρίτη και οι μεταγραφές»

Ολυμπιακός: Σημαντική αλλαγή για τους περυσινούς κατόχους διαρκείας

Τσακίρης: «Η εισήγηση Νίκολιτς-Ριμπάλτα για τις πωλήσεις στην ΑΕΚ - Ποιο νεαροί θα πάνε στην προετοιμασία»

Τσορμπατζόγλου: «Κανείς δεν βάζει το χέρι στη φωτιά για Λουτσέσκου - Όλα ανοιχτά για τον αθλητικό διευθυντή»

Δεσύλλας: «Ο Ζαγαρίτης, ο τερματοφύλακας και τα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Το ΟΚ του Λόπεθ και τα χαρακτηριστικά του έτερου χαφ»

Ανανέωσε με Χουτεσιώτη μέχρι το 2028 ο Ατρόμητος