Με τη συμμετοχή όλων των παικτών της ομάδας συνεχίστηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Ηρακλή την Τρίτη. Το απόγευμα της Τετάρτης, οι «κυανόλευκοι» θα έχουν τη δυνατότητα να ξεφύγουν από τους ρυθμούς των καθημερινών προπονήσεων, καθώς θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι στο Ιβανώφειο τον Ερμή Λαγκαδά σε αγώνα προπόνησης, οπότε αποφασίστηκε οι πόρτες του γηπέδου να παραμείνουν κλειστές για τον κόσμο.
Το πρωί της Τρίτης, στελέχη της ΚΑΕ βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας. Στη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών συζητήθηκαν διάφορα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Τέλος, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται καθημερινά από τα γραφεία της ΚΑΕ στο Ιβανώφειο (09:00-21:00).
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης