Tρομακτική χαρακτήρισε τη Μπαρτσελόνα ο Αλέξης Τζόρβας, εκφράζοντας παράλληλα τον θαυμασμό του για την τακτική των παικτών των "μπλαουγκράνα". Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δεν ανησυχεί για το μέλλον του "τριφυλλιού" στη διοργάνωση επισημαίνοντας μάλιστα ότι «Και οι δύο αντίπαλοι που διεκδικούν την δεύτερη θέση, ενδεχομένως να πάθουν τα ίδια με εμάς»! Το χρονικό σημείο που δέχτηκαν οι "πράσινοι" τα γκολ, έπαιξαν σύμφωνα με τον διεθνή τερματόφυλακα, ρόλο στο βαρύ σκορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζόρβα


Για τη Μπαρτσελόνα

«Νομίζω ότι είναι τρομακτική, αυτόν τον χαρακτηρισμό θα της έδινα. Διαθέτει ποδοσφαιριστές με τρομακτική ποιότητα. Όχι απλά είναι το φαβορί αλλά μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό και να το πάρει περίπατο. Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα αν παίζαμε πιο ψηλά και κρατούσαμε τη μπάλα».

«Δεν χρειάζεται να κάνει κακή βραδιά, έχει τόσο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν τι να κάνουν. Από άποψη τακτικής έχουν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, έχουν τρομακτική ομοιογένεια».

Για την εξέλιξη του παιχνιδιού

«Δυστυχώς ενώ προηγηθήκαμε ο αντίπαλος είχε την ποιότητα και την ηρεμία να μας κάνει τη ζημιά και να κλείσει το ημίχρονο με ένα σκορ που δεν μας άφησε περιθώρια».

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποια στιγμή ο αντίπαλος θα κάνει ευκαιρίες και θα τις αξιοποιήσει. Είχε αρκετές ευκαιρίες, μας δημιούργησε προβλήματα και μας στοίχισε μια βαριά ήττα».

«Δεχτήκαμε δύο γκολ στα τελειώματα των ημιχρόνων, θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα».

«Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ στο ημίχρονο. Αν ήταν 1-1 ή 2-1 τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Έγινε το 3-1 και εκεί τελείωσαν όλα».

Για την απόκρουση στο πέναλτι του Μέσι

«Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να σταθεί σε αυτή τη φάση. Ότι και να κάνεις, αν δεν έχεις βοηθήσει την ομάδα, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά».

Για το μέλλον

«Φυσικά το ξεχνάμε. Από εδώ έχουν περάσει αντίπαλοι και αντίπαλοι που έχουν διασυρθεί. Θα πάμε το Σάββατο να κερδίσουμε στην Καβάλα».

«Και οι δύο αντίπαλοι που διεκδικούν την δεύτερη θέση, ενδεχομένως να πάθουν τα ίδια με εμάς»!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν Μονάχου: Τι συμβαίνει όταν… συγκρούονται δυο υπερομάδες;

Ο Μάκελι διαιτητής στον πρώτο ημιτελικό Ατλέτικο-Άρσεναλ

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»