Είναι από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ο δανεισμός τους είχε θετική επιρροή στην εξέλιξη της καριέρας τους. Ο Τζακ Γουίλσιρ ήταν απολύτως ειλικρινείς όταν έλεγε πως η περυσινή σεζόν όταν αγωνίστηκε στην Μπόλτον ήταν το τέλειο σκαλοπάτι για να κάνει το άλμα στην Άρσεναλ.

Η μεγάλη συμμετοχή που είχε στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα του Όουεν Κόιλ έδωσε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση στον νεαρό μέσο των «κανονιέρηδων». Τώρα είναι έτοιμος να ανταγωνιστεί τα μεγάλα ονόματα που υπάρχουν στην Άρσεναλ και να κερδίσει μια θέση στο βασικό της σχήμα.

«Πέρυσι πήγα δανεικός στην Μπόλτον γιατί υπήρχαν πολλοί παίκτες παγκοσμίου κλάσης στην Άρσεναλ και ήταν ανάγκη να πάρω χρόνο συμμετοχής. Ήταν τέλεια. Επέστρεψα με περισσότερες εμπειρίες και πλέον είμαι έτοιμος να αγωνιστώ εδώ. Τον χρόνο συμμετοχής που είχα στο “Reebok” δεν θα τον είχα σε καμία περίπτωση στο “Emirates” με τον Σεσκ και τα υπόλοιπα αστέρια στο ρόστερ. Τώρα αισθάνομαι δυνατός και θέλω να μπω στην ενδεκάδα. Το μόνο που υπόσχομαι είναι πως θα κάνω τα πάντα για να καθιερωθώ στην Άρσεναλ», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Μπράγκα ο 18χρονος μέσος.

Επιμέλεια: Κώστας Πασχαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!

«Άσφαιρη» ξανά η Τότεναμ, αήττητη ακόμα η Έβερτον!

Όρθια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με κέρβερο Τζολάκη η απίθανη Χαλ - Φρέναρε τη Λίβερπουλ η Φούλαμ!