Στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Τσεχίας, για την ενδιάμεση φάση του Euro 2011.

Σε αυτή την απόφαση κατέληξε το Δ.Σ. της ΕΠΟ, το οποίο θεώρησε ορθό η ρεβάνς της 12 Οκτώβρη (8/10 το πρώτο ματς) να γίνει εκεί όπου πραγματοποιήθηκαν και τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Επιπλέον, η συνεδρίαση επισημοποίησε και την πρόσληψη του Ζήση Βρύζα, ως συνεργάτη του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ανήκεις εκεί που δεν φοβάσαι»: Ξεκινά η διάθεση των διαρκείας του Ατρομήτου

«Σε προχωρημένες επαφές με τον ατζέντη του Σανταμαρία ο ΠΑΟΚ - Ο Κορμπεράν δεν τον υπολογίζει στη Βαλένθια»

Τσακίρης: «Γιατί είναι σχεδόν ανέφικτο του Μπαρίνοφ»

«Κουζουλάθηκαν» οι φίλοι του ΟΦΗ: Eξαφάνισαν 2,5 χιλ. εισιτήρια διαρκείας σε μια εβδομάδα

Μαφέο: «Όταν σε καλεί ο Ολυμπιακός δεν μπορείς να πεις όχι - Η παρουσία του Μεντιλίμπαρ κάνει τα πάντα πιο εύκολα»

Asteras AKTOR: Υπέγραψε ο Κώτσιρας, προχωρά με Κούτρη, πιέζει για Κουρμπέλη!

Πάνω από 100 εκατ. ευρώ η επένδυση Ηλιόπουλου στο αυτοκινοτοδρόμιο της Πάτρας - Το σχέδιο για Formula 1

Νικολακόπουλος: «Το παζλ στον Ολυμπιακό με τους στόπερ, τους Μαρτίν και τον Ρόκα»

«Σήμερα στην Αθήνα o Ντε Φράι για να τελειώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό»

«Παίζει» του Ντομίνγκος Ντουάρτε για τον Ολυμπιακό, εάν δεν γίνει του Σμαΐλοβιτς