Όσοι πουν ότι η Κάρλα από την Κροατία δεν έκλεψε πολύ (και όχι λίγη) από τη δόξα της ΑΕΚ στη νίκη με τη Χάιντουκ, μάλλον ψεύδονται! Κι όμως, η θεά από την Κροατία που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα απ’ το ΟΑΚΑ είναι μόλις… 15 ετών!

Αυτό φυσικά, σημαίνει ότι η Κάρλα δεν είναι δημοσιογράφος, όπως γράφτηκε αρχικά, απλά τυχαίνει ο πατέρας της να ασχολείται με το συγκεκριμένο επάγγελμα. Έτσι, η όμορφη μικρή δεν έχασε την ευκαιρία και ακολούθησε τον πατέρα της στην Ελλάδα, με αφορμή το παιχνίδι της Χάιντουκ με την ΑΕΚ.
Όπως ακούστηκε, η Κάρλα (που μένει στο Σπλιτ) ακολουθεί το μπαμπά της σε κάθε αγώνα της αγαπημένης της ομάδας, όποτε της δίνεται η ευκαιρία. Και όποτε φυσικά, έχει τελειώσει το διάβασμα, αφού μην ξεχνάμε… Είναι μαθήτρια Γυμνασίου!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κατερίνα Καινούργιου: Το ιδιαίτερο και θαυματουργό «δώρο» που ήρθε από την Πάρο

Survivor: Η Μαντίσα είπε οτι έχει βιώσει ρατσισμό αλλά άναψε φωτιές με το... «Οι Έλληνες δεν είναι άντρες...»

Η Σαμπαλένκα «σέρβιρε» υπονοούμενο γάμου στον Έλληνα σύντροφό της μετά τη νίκη της στο Brisbane

Βγήκαν τα υποδεκάμετρα στους Αταίριαστους! Πόσοι είναι οι 12 πόντοι σύμφωνα με τον Γιάννη Ντσούνο;

Κλέλια Ανδριολάτου: Η απρόσμενη αγορά που έκανε στη Ρώμη και βρήκε θέση στο σαλόνι της

Άννα Βίσση - Δήμητρα Κούστα: Ξεκίνησαν την ανακαίνιση του Αθηνών Αρένα και τα ποσά ζαλίζουν!

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Στο νοσοκομείο με πνευμονία εδώ και 4 μέρες

Μαίρη Συνατσάκη: Η γονεϊκή αλφαβήτα της, είναι ό,τι δεν ξέρατε πως χρειάζεστε για να ξεκινήσει η εβδομάδα με χαμόγελο

Θεοφάνους: Η σοκαριστική στιγμή που αποκαλύπτει ότι ο γιος του από τύχη δεν ήταν στην τάξη τη μέρα που έγινε το μακελειό

Ιωάννα Μαλέσκου: Ο τρόπος που απάντησε στο αν το κανάλι της τής «τράβηξε το αυτί»