Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φοράει από τη φετινή χρονιά ο Έντι Σάνον , όπως ανακοινώθηκε και επίσημα στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ. Ο 33χρονος πλέι μέικερ αποτελεί έναν γυρολόγο των ευρωπαϊκών γηπέδων, ενώ την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο ίδιος ο Αμερικανός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, έδειξε αν μη τί άλλο ενθουσιασμένος με τη νέα πρόκληση στην καριέρα του: ««Γνωρίζω άριστα που έρχομαι και σε ποια ομάδα θα αγωνιστώ στο νέο πρωτάθλημα. Στην κατ΄ ιδίαν συνομιλία που είχα με τον κ. Γκέκο ενημερώθηκα πλήρως για τους στόχους που έχει η ΑΕΚ, ενώ του επισήμανα ότι είμαι έτοιμος αγωνιστικά να συνεισφέρω τα μέγιστα. Έχω μάθει, ήδη, για τη δυναμική που παρουσιάζουν οι φίλαθλοι της ομάδας μου, οι οποίοι και αποτελούν τον έκτο παίκτη σε κάθε αναμέτρηση. Ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα της ΑΕΚ».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Σάνον:

«Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Έντι Σάνον, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και θα παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας».


Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι

TAGS: A.E.K.