Μπορεί το «κάθε χρόνο του Άη-Γιαννιού» να μην ισχύει, ωστόσο ο Τζιμπρίλ Σισέ αποδεικνύεται… αποτελεσματικότερος στις επισκέψεις του Παναθηναϊκού στην Καβάλα.

Ακριβώς όπως και πέρυσι (με κεφαλιά) και διαμορφώνοντας ακριβώς το ίδιο σκορ (2-2), ο Γάλλος πέτυχε και αυτή τη φορά δύο γκολ (12',79') και δεν άφησε τους «πράσινους» να πληρώσουν με ήττα μια πολύ μέτρια εμφάνιση.


90': Λήξη του αγώνα

86': Σουτ του Σισέ έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Βαγιέχο

83' - Κίτρινη κάρτα για τον Παναθηναϊκό: Ο Ιωαννίδης μπαίνει κι εκείνος στο μπλοκάκι του Κάκου

80' - Κίτρινη κάρτα για την Καβάλα: Την αντίκρισε ο Χργκόβιτς για δυνατό μαρκάρισμα

79' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!: Μετά από εξαιρετική σέντρα του Λέτο από αριστερά, ο Σισέ "απογειώνεται", παίρνει τη σκαστή κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Βαγιέχο!

77' - Αλλαγή για την Καβάλα: Ο Χργκόβιτς στη θέση του Ονουάτσι

76': Διπλή ευκαιρία για την Καβάλα! Ο Ονουάτσι βλέπει τον Τζόρβα να αποκρούει σωτήρια το κοντινό πλασέ (μετά από φοβερή σέντρα του Αμπντούν) και στη συνέχεια να κάνει το ίδιο στο δυνατό σουτ του Ογκμπέτσε -που είχε πάρει την επαναφορά!

75': Μετά από ατομική ενέργεια και πάσα του Λέτο, ο Ιωαννίδης σέντραρε από αριστερά για τον Λουίς Γκαρσία, αλλά το σουτ που πιάνει εκείνος από καλή θέση περνάει λίγο έξω από το δεξί "Γ" του Βαγιέχο!

73' - Κίτρινη κάρτα για τον Παναθηναϊκό: Ο Λουίς Γκαρσία έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Ντιε

72' - Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: Στη θέση του Μπουμσόνγκ περνάει ο Κατσουράνης

67' - Αλλαγή για την Καβάλα: Ο Ντικρόκ αντικαθιστά τον Πετκάκη

63': Η σέντρα του Νίνη από δεξιά βρίσκει τον Λουίς Γκαρσία σε καλή θέση στο πίσω δοκάρι, αλλά η κεφαλιά που πιάνει από κοντά, περνάει λίγο άουτ!

60' - Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: Εκτός αγώνα ο Μαρίνος και στη θέση του μπαίνει ο Ιωαννίδης

56' - Αλλαγή για την Καβάλα: Στη θέση του Νταρσεβίλ μπαίνει ο Ογκμπέτσε

52' - Κίτρινη κάρτα για την Καβάλα: Ο Πετκάκης έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Λέτο

46': Έναρξη του β' μέρους

46' - Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: Ο Λουίς Γκαρσία περνάει στη θέση του Γκοβού

Τα γκολ του πρώτου ημιχρόνου



45'+1': Λήξη του ημιχρόνου

41': Σοκαρισμένοι από την εξέλιξη του αγώνα δείχνουν οι παίκτες του Νιόπλια -που προσπαθούν, ωστόσο, να πάρουν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων

33' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!: Ο Οικονόμου σεντράρει υπέροχα από αριστερά στην περιοχή, ο Νταρσεβίλ παίρνει καλύτερη θέση από τον Καντέ και με εξαιρετική κεφαλιά-ψαράκι, νικάει τον Τζόρβα!

30' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!: Μετά από εκτέλεση φάουλ του Αμπντούν από αριστερά, ο Ντουγκλάο αποδεικνύεται και πάλι κυρίαρχος στον αέρα και -εκμεταλλευόμενος και την άστοχη έξοδο του Τζόρβα- στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία!

25' - ΔΙΠΛΟ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!: Από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Πετκάκης πιάνει το απευθείας σουτ και η μπάλα -αφού αποκρούεται από τον Τζόρβα, βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι! Στην επαναφορά, ο Ντουγκλάο νικά τους πάντες στον αέρα, αλλά και η δική του κεφαλιά έχει την ίδια κατάληξη, πριν περάσει άουτ!

24': Μετά από γύρισμα του Βουτσίτσεβιτς και απόκρουση του Μπουμσόνγκ, ο Νταρσβιλ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ που έκανε εκείνος αποκρούστηκε σωτήρια σε κόρνερ από τον Τζόρβα!

23' - Κίτρινη κάρτα για τον Παναθηναϊκό: Τη δέχθηκε ο Λέτο, για χτύπημα στον Πετκάκη

18': Ο Νίνης βρίσκει χώρο λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά, πιάνει το δυνατό σουτ και στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι!

13': Ατομική ενέργεια του Λέτο από αριστερά καταλήγει σε δυνατό συρτό σουτ, που περνάει έξω από το απέναντι δοκάρι του Βαγιέχο

12' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!: Ο Νίνης -με εξαιρετική μπαλιά- βγάζει τον Σισέ "στην πλάτη" της άμυνας της Καβάλας, ο Γάλλος κοντρολάρει και πλασάροντας με το αριστερό, στέλνει την μπάλα να περάσει κάτω από το σώμα του Βαγιέχο και στα δίχτυα!



4': Ο Αμπντούν σεντράρει ωραία από αριστερά για τον -αμαρκάριστο μέσα στην περιοχή- Νταρσβίλ, όμως ο Μαρίνος πετάγεται και με το κεφάλι απομακρύνει σωτήρια προ του Γάλλου

3': Πρώτο σουτ του αγώνα, από την Καβάλα. Το έκανε ο Ντιέ, αρκετά έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα άουτ από τη δεξιά γωνία του Τζόρβα

1': Έναρξη του αγώνα



ΚΑΒΑΛΑ (Ντράγκαν Οκούκα): Βαγιέχο, Πετκάκης (66' Ντικρόκ), Οικονόμου, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Ντιέ, Καρντόσο, Ονουάτσι (77' Χργκόβιτς), Αμπντούν, Βουτσίτσεβιτς, Νταρσεβίλ (56' Ογκμπέτσε)

Στον πάγκο: Κατεργιαννάκης, Ναζλίδης, Θεοδωρέλλης, Αλεξάντροβιτς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Μπουμσόνγκ (72' Κατσουράνης), Καντέ, Νίνης, Σισέ, Γκοβού (46' Λουίς Γκαρσία), Λέτο, Ζιλμπέρτο, Μαρίνος (60' Ιωαννίδης), Βύντρα, Καραγκούνης

Στον πάγκο: Καρνέζης, Σαριέγκι, Σιμάο, Δημούτσος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»



Στα χνάρια της περασμένης σεζόν θα προσπαθήσουν να βαδίσουν οι Καβαλιώτες, που έκλεψαν τις εντυπώσεις στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, κατακτώντας στο ΟΑΚΑ τη νίκη που τους πήρε... μέσα από τα χέρια στον πρώτο γύρο ο Σισέ.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η ανταπόκριση των «πράσινων» στο μήνυμα συσπείρωσης -με ελαφρώς… ταρακουνητικές τάσεις- που πέρασε ο Νικόλας Πατέρας. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τους επισκέφθηκε στην Παιανία για τέταρτη φορά μέσα στις δέκα τελευταίες μέρες.

Μπορεί να κράτησε κλειστά τα χαρτιά του όλη την εβδομάδα, αλλά θεωρείται δεδομένο πως ο Νίκος Νιόπλιας ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα. Σε αυτή αναμένεται να βρεθεί ο Καραγκούνης και ένας εκ των Λουίς Γκαρσία και Νίνη.

Δεν θα βρεθεί απέναντι στην παλιά του ομάδα ο Μάριο Γκαλίνοβιτς. Ο Κροάτης τερματοφύλακας των «Αργοναυτών» δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι, λόγω σχετικής συμφωνίας που είχε γίνει μεταξύ των δύο ομάδων.

Κάθε άλλο παρά… μόνος θα νιώσει ο Παναθηναϊκός στο αποψινό παιχνίδι. Περισσότεροι από 3.500 φίλοι των «πράσινων» αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του «Ανθή Καραγιάννη» για να υποστηρίξουν την ομάδα του Νιόπλια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσικίνιο: «Νιώθω άνετα όπου και εάν παίζω - Πιστεύουμε στον εαυτό μας»

ΑΕΚ: Δίπλα στην ομάδα οι φίλοι της - Αποχαιρέτησαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, θα την υποδεχτούν στην Αθήνα!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των playoffs και τον χαμό για το πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Χωρίς Ρότα με Ολυμπιακό, συμπλήρωσε κάρτες

Κωνσταντέλιας: «Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα - Είχαμε ψυχή»

Τερίμ: «Έχουν δίκιο οι οπαδοί για τις αποδοκιμασίες - Ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο και να συζητήσουμε για όλα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις, κυρίως στον εαυτό του, για το πού μπορεί να φτάσει»

Κετσετζόγλου: «Καθοριστικό το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ - Σοκ για την ΑΕΚ, αλλά έχει διαχειριστεί και άλλα»

Αλμέιδα: «Δέχθηκα σπρωξίματα - Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, αλλά όταν γίνεται μια αδικία… κυλάει αίμα στις φλέβες μου»

Μάντζιος: «Αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε τον έλεγχο, ο τελικός θα είναι διαφορετικός»