Το αήττητο σερί του σε Ελλάδα και Ευρώπη θέλει να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα (18:15, Novasports 2 / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr).

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη είναι υποχρεωμένοι να προσγειωθούν στην ελληνική πραγματικότητα, όπου αντιμετωπίζουν τους Βολιώτες για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Από την πλευρά του, ο 41χρονος τεχνικός αναμένεται να φρεσκάρει την ομάδα, αφού διαπιστώνονται μερικά προβλήματα κόπωσης και δεν χρειάζεται να επηρεαστεί η πορεία των «ασπρόμαυρων».

Ο κ. Δερμιτζάκης θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς και στην άμυνα τους Μπουσαϊντί, Μαλεζά, Κοντρέρας και Λίνο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Φωτάκης και Βιτόλο, έχοντας στα άκρα τους Ελ Ζαρ και Βιεϊρίνια. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Τσιρίλο, Φιλομένο, Γκαρσία, Σνάουτσνερ και Ζουέλα. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μουσλίμοβιτς – Κριστιάνο και οι Μπαλάφας, Αθανασιάδης, Γιακουμής.

Στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας - μετά την επέμβαση που έκανε στους κοιλιακούς - βρίσκεται ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Την ερχόμενη εβδομάδα ο Βόσνιος επιθετικός θα μπει στο πρόγραμμα της ομάδας και αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα είναι σε θέση να παίξει στο μεγάλο παιχνίδι της μεθεπόμενης Πέμπτης κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στον ΠΑΟΚ απολογήθηκαν μέσω υπομνήματος - για τα όσα έγιναν στην Κωνσταντινούπολη - και περίμεναν την εκδίκαση την περασμένη Πέμπτη. Αυτή δεν έγινε. Η εκδίκαση από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA αναβλήθηκε για την προσεχή Πέμπτη και οι Θεσσαλονικείς εκτιμούν ότι αυτό έγινε λόγω του αγώνα στο Βέλγιο. Η συμπεριφορά του κόσμου στο παιχνίδι με την Μπριζ ήταν υποδειγματική και, αν έχουν βάση όλες οι εκτιμήσεις, τότε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα τιμωρηθεί με σημαντικό πρόστιμο για τα γεγονότα στο ματς με τη Φενέρ. Εφόσον η εκδίκαση πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη, τότε η απόφαση αναμένεται μέσα σε μία εβδομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ανήκεις εκεί που δεν φοβάσαι»: Ξεκινά η διάθεση των διαρκείας του Ατρομήτου

«Σε προχωρημένες επαφές με τον ατζέντη του Σανταμαρία ο ΠΑΟΚ - Ο Κορμπεράν δεν τον υπολογίζει στη Βαλένθια»

Τσακίρης: «Γιατί είναι σχεδόν ανέφικτο του Μπαρίνοφ»

«Κουζουλάθηκαν» οι φίλοι του ΟΦΗ: Eξαφάνισαν 2,5 χιλ. εισιτήρια διαρκείας σε μια εβδομάδα

Μαφέο: «Όταν σε καλεί ο Ολυμπιακός δεν μπορείς να πεις όχι - Η παρουσία του Μεντιλίμπαρ κάνει τα πάντα πιο εύκολα»

Asteras AKTOR: Υπέγραψε ο Κώτσιρας, προχωρά με Κούτρη, πιέζει για Κουρμπέλη!

Πάνω από 100 εκατ. ευρώ η επένδυση Ηλιόπουλου στο αυτοκινοτοδρόμιο της Πάτρας - Το σχέδιο για Formula 1

Νικολακόπουλος: «Το παζλ στον Ολυμπιακό με τους στόπερ, τους Μαρτίν και τον Ρόκα»

«Σήμερα στην Αθήνα o Ντε Φράι για να τελειώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό»

«Παίζει» του Ντομίνγκος Ντουάρτε για τον Ολυμπιακό, εάν δεν γίνει του Σμαΐλοβιτς

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.