Ο Λίνος Χρυσικόπουλος αποτελεί ένα από μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και οι δύο «αιώνιοι» μάχονται -έστω κι αν δεν το παραδέχονται- για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Χρυσικόπουλος δεν έχει κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας του και παραμένει στον Άρη, ο οποίος αρνείται να τον παραχωρήσει. Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα μπορέσει να το κάνει μέχρι και την 1η Δεκέμβριου, όταν και ο Χρυσικόπουλος ενηλικιώνεται και πλέον θα μπορεί -όντας ελεύθερος- να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της αρεσκείας του.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Ιτούδης, ήταν αυτός που επισημοποίησε τις… ορέξεις των πράσινων για τον νεαρό φόργουορντ αποκλείοντας -παράλληλα- το ενδεχόμενο να δοθούν χρήματα στον Άρη για να τον αποκτήσει.

Την ίδια στιγμή στον Ολυμπιακό μπορεί να μην έχουν εκφράσει δημόσια το ενδιαφέρον τους για τον Χρυσικόπουλο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον θέλουν στην ομάδα τους.

Η μάχη μεταξύ των δύο «αιωνίων» έχει φουντώσει γιατί βάσει νόμου ο παίκτης εάν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Άρη δεν θα έχει δικαίωμα να παίξει σε άλλη ομάδα στην ίδια σεζόν.

Στον Άρη γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται μετά τις 2 Δεκεμβρίου να πάρουν χρήματα και -παρά τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών- δεν αποκλείεται να μπουν σε συζητήσεις για την παραχώρησή του, ανοίγοντας τη μια νέα μεγάλη κόντρα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού πριν την έναρξη της σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Α1 Γυναικών: MVP Κάρτερ και Μπράουν, MVP Next Gen η Αλεξιά

Αθηναϊκός: Ενισχύθηκε με την Ανίγκουε

Ποιος άλλος; Ο Ντόρσεϊ MVP της αγωνιστικής μετά την εμφάνιση καριέρας με Κολοσσό

Σταμολάμπρου: «Μετρούσα μία-μία τις μέρες να επιστρέψω-Έμαθα να ακούω το σώμα μου»

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!