Ο Σέι Γκίβεν γράφτηκε στις εφημερίδες της Αγγλίας πως θα είναι ο τερματοφύλακας που θα πάρει την θέση του Ρον Χάρπερ κάτω από τα δοκάρια της Νιούκαστλ αλλά ο Κρις Χιούτον απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο.

Ο προπονητής των “Magpies” περιμένει να ακούσει πόσο διάστημα θα απουσιάσει ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας του αλλά αυτό που φαίνεται σίγουρο είναι πως θα απέχει για αρκετό καιρό από τις υποχρεώσεις του συλλόγου της βόρειας Αγγλίας.

Την επόμενη μέρα του σοβαρού τραυματισμού του Χάρπερ ακουστήκαν διάφορα ονόματα ως πιθανοί αντικαταστάτες του με επικρατέστερο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τον Σέι Γκίβεν που δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην Μάντσεστερ Σίτι. Παρόλα αυτά ο Χιούτον δεν φαίνεται να συμφωνεί με τον Τύπο της Αγγλίας και χαρακτηρίζει ως «ιστορίες για αγρίους» ενώ ψάχνει για άλλες λύσεις από την εγχώρια αγορά.

Για την ώρα αυτό που απασχολεί τον Ιρλανδό τεχνικό είναι ο χρόνος απουσίας του Χάρπερ αφού όπως εκτιμήθηκε από τους γιατρούς το τραύμα στον ώμο είναι σοβαρό: «Η κατάσταση του Ρον δεν έχει εκτιμηθεί ακόμα επακριβώς αλλά μέχρι την Δευτέρα το απόγευμα θα ξέρουμε τι να περιμένουμε», δήλωσε στην “Evening Chronicle” o Xιούτον.

Επιμέλεια:Κώστας Πασχαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!

«Άσφαιρη» ξανά η Τότεναμ, αήττητη ακόμα η Έβερτον!

Όρθια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με κέρβερο Τζολάκη η απίθανη Χαλ - Φρέναρε τη Λίβερπουλ η Φούλαμ!