Η νίκη επί της Τσέλσι στο ντέρμπι της Κυριακής αυτόματα άλλαξε προς το καλύτερο το κλίμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό όμως δεν εμποδίζει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να ανησυχεί για το μέλλον της ομάδας και να υπόσχεται ενίσχυση κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ώστε η ομάδα του να είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

«Είμαι ευχαριστημένος με την ποιότητα των παικτών που έχουμε στην ομάδα, αλλά βασιζόμαστε πάρα πολύ στους νέους μας παίκτες και μας λείπει η εμπειρία παικτών όπως οι Κιν, Νέβιλ και Χάιντσε», δήλωσε ο πολύπειρος τεχνικός. Πάντως, στη συνέχεια πρόσθεσε πως οι μεταγραφές θα έχουν και μια βασική δυσκολία: «Θα προσπαθήσω να αυξήσω το ρόστερ της ομάδας τον Ιανουάριο, αλλά πρέπει να αποκλείσουμε το γεγονός της αγοράς παικτών από ομάδες που έχουν στόχο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό περιορίζει τις δυνατότητες μας».

Στο μεταξύ, εντύπωση προκάλεσαν και οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος υποστήριξε τον Ρόι Κιν για όσα δήλωσε πρόσφατα: «Είναι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει το δικαίωμα να λέει αυτό που αισθάνεται. Νομίζω ότι ο Ρόι είναι μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Είναι από τους καλύτερους αρχηγούς που είχα ποτέ και ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες. Όλοι σέβονται τον Ρόι και όσα λέει. Αν υπάρχει ένας παίκτης της Μάντσεστερ ,από αυτούς που έπαιξα μαζί, που μπορεί να γίνει προπονητής, αυτός είναι ο Κιν».

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!