Έντονες παρατηρήσεις για τη βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας, αλλά και την αποφυγή αβίαστων λαθών έκανε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ζητεί περισσότερη πίεση στο κέντρο και μεγαλύτερη συγκέντρωση στις μεταβιβάσεις και για το λόγο αυτό έβαλε τις φωνές στους «κιτρινόμαυρους» (και περισσότερο στους Μανωλά, Μάκο, Γκέντσογλου και Λαγό) περιμένοντας να δει σαφή βελτίωση στο κομμάτι αυτό την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, με δεδομένες τις απουσίες των Ντιόπ (διάταση στον αριστερό δικέφαλο, μία εβδομάδα εκτός) και Γεωργέα (υποβλήθηκε σε καθαρισμό στους προσαγωγούς, τρεις εβδομάδες εκτός), αλλά και τη συμμετοχή του Καφέ να κρίνεται την τελευταία στιγμή, τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα. Στην ενδεκάδα επιστρέφουν οι Γιάχιτς, Δέλλας και Λυμπερόπουλος αντικαθιστώντας τους Πατσατζόγλου (δεξί μπακ), Νασούτι (δεύτερο στόπερ) και Μπλάνκο (φορ), ενώ διατηρούν τη θέση τους οι Αραμπατζής, Λαγός, Μανωλάς, Γκέντσογλου, Μάκος, Μπερνς, Σκόκο και Τζεμπούρ.

Φήμες για Μπέλιτς

Τον Νίκολα Μπέλιτς φέρεται-σύμφωνα με την «Εξέδρα»-να έχει ξεχωρίσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο 27χρονος Σέρβος άσος του Πανσερραϊκού (3 συμμετοχές και 2 γκολ φέτος) αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και δεξιός εξτρέμ και ο τεχνικός της ΑΕΚ λέγεται πως παρακολουθεί με ενδιαφέρον την περίπτωσή του. Ο Μπέλιτς δεσμεύεται ως το καλοκαίρι του 2011 με την ομάδα των Σερρών και θεωρείται μία καλή και προσιτή λύση για την ενίσχυση της «Ένωσης», ακόμη και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Τζεμπούρ: «Γι’ αυτό σκοράρω με την ΑΕΚ…»

Ο Ράφικ Τζεμπούρ είναι πολύ περισσότερος παραγωγικός στην ΑΕΚ σε σχέση με την εθνική Αλγερίας και μιλώντας σε εφημερίδα της πατρίδας του έδωσε την εξήγηση: «Εγώ κάνω τη δουλειά μου και την κάνω καλά. Το ότι δεν λειτουργώ το ίδιο καλά με την εθνική έχει μία απλή εξήγηση. Θα πρέπει κανείς να αντιληφθεί ότι παίζω διαφορετικά στην ομάδα και αλλιώς στην εθνική. Υπάρχουν δύο διαφορετικές φιλοσοφίες. Η ΑΕΚ παίζει όπως οι ευρωπαϊκές ομάδες επιθετικά και εγώ έχω μάθει μπάλα στην Ευρώπη (στην Οσέρ). Στην Αλγερία δεν δίνεται έμφαση στην επίθεση», δήλωσε ο 26χρονος άσος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.