Όχι μόνο για τον αγώνα με την Καβάλα, αλλά για τον επόμενο ένα μήνα θα στερηθεί ο Ηρακλής τις πολύτιμες υπηρεσίες του Νταΐγκο Κομπαγιάσι.

Ο τραυματισμός του Ιάπωνα μέσου αποδείχθηκε αρκετά πιο σοβαρός από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, μιας και υπέστη βαριάς μορφής θλάση στους προσαγωγούς. Έτσι με δεδομένες τις απουσίες των Πίτου Γκαρσία και Ηλιάδη, ο κυριότερος «πονοκέφαλος» του Μαρίνου Ουζουνίδη για την ενδεκάδα είναι η επιλογή του αντικαταστάτη του Κομπαγιάσι.

Για τις υπόλοιπες θέσεις, υπό φυσιολογικές συνθήκες ο Ελευθερόπουλος θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του στην άμυνα (από τα αριστερά προς τα δεξιά) τους Λίμα, Κατσαμπή, Χοσέμι και Αραμπατζή. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Παπαστεριανός και Ντάνι, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρεθεί ο Μάρα. Σε ρόλο αριστερού χαφ ο Σίσιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιάκομπ.

Με την αυριανή προπόνηση (11:00) στις εγκαταστάσεις της Μίκρας θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Καβάλα στο «Καυτανζόγλειο», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα σαν του μικρού μας φίλου!»: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Ατρομήτου

Μοίρασε και φέτος χαμόγελα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Ατρόμητος

Τσορμπατζόγλου: «Να έχει κλείσει και στόπερ ο ΠΑΟΚ στις αρχές του νέου έτους»

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει τον Λανουά σε χλωρό κλαρί - Ψάχνει αριστερό μπακ και χαφ»

Δεσύλλας: «Αυτά ισχύουν για Τετέ - Οι προτεραιότητες του Μπενίτεθ»

Κετσετζόγλου: «Γιατί η απόκτηση χαφ αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ - Ανοικτό για δανεισμό του Πιερό αν...»

Σαββόπουλος: «Διακαής πόθος του Ρέγες ο Χόγκλα, προχωρημένο και το θέμα του εξτρέμ για τον Άρη»

Corriere dello Sport: «Έκανε πρόταση 7 εκατ. ευρώ στη Λάτσιο για Μανδά ο Παναθηναϊκός, αλλά...»

Κοντά στον Χόνγκλα ο Άρης!

«Οι αγώνες δεν δίνονται μόνο εντός αγωνιστικών χώρων, αλλά κι εκτός!»: Το βίντεο του Ατρομήτου για Τσιλούλη