Η ισοπαλία με το Αιγάλεω και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε έχει αφήσει μια «πικρή γεύση» στους ανθρώπους του Ηρακλή, όμως άπαντες στις τάξεις της ομάδας τονίζουν πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα, καθώς την Πέμπτη ακολουθεί το παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Σήμερα το πρωί ξεκίνησε η προετοιμασία για αυτό το ματς, με τους Επαλέ και Γεωργιάδη να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, τα οποία όμως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τους στερήσουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν.
Ο Ζοέλ Επαλέ ταλαιπωρείται από διάφορες κακώσεις, που προκλήθηκαν από χτυπήματα αντιπάλων στο παιχνίδι της Δευτέρας. Ο Γεωργιάδης από την πλευρά του αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Η κατάσταση και των δύο όμως θα εκτιμηθεί καλύτερα από την Τρίτη, με τον Καμερουνέζο πάντως να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες συμμετοχής στον αγώνα της Πάτρας.
Η προετοιμασία του Ηρακλή για το παιχνίδι Κυπέλου θα ολοκληρωθεί νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Μετά την ολοκλήρωσή της η αποστολή αρχικά θα αναχωρήσει για την Αθήνα, για να μεταβεί εν συνεχεία οδικώς στην Πάτρα.
Η αποστολή του «Γηραιού» αποτελείται από τους εξής: Αλεμάο, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Στεφανής, Σνάουτσνερ, Μουράτι, Πουρσανίδης, Γεωργιάδης, Λαουάλ, Λαγός, Κ. Καπετάνος, Π. Καπετάνος, Δρούγας, Επαλέ, Πρίττας, Ερέρα, Διαμαντίδης, Περπερίδης, Διλμπέρης, Αμπάρης.
Επιμέλεια: Άκης Στρατόπουλος