Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Τουρκία, όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Μπάνβιτ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Ντούσαν Ίβκοβιτς, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνει άλλη μεταγραφή εκτός κι αν προκύψει κάποιο απρόοπτο.

«Είμαι μια βδομάδα στην ομάδα, η οποία ήταν αρκετά δύσκολη. Έπρεπε να αποφασίσω ποιους θα πάρω μαζί για την Τουρκία και ποιους θα αφήσω πίσω στην Ελλάδα. Έχουν μαζευτεί όλοι οι παίκτες και αυτό είναι καλό για την ποιότητα της προπόνησης όμως έχουμε κάποιους τραυματισμούς. Ο Πελεκάνος εμφανίστηκε ανέτοιμος στην προετοιμασία και μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει. Έμεινε πίσω με τους άλλους για να βελτιωθεί και να προπονηθεί.

Πάμε να φτιάξουμε τη χημεία στην Τουρκία. Έχουμε την καλύτερη βάση Ελλήνων παικτών στην χώρα και δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή εκτός κι αν παρουσιαστεί ανάγκη και κάποιος καλός παίκτης είναι διαθέσιμος. Έχω ξεχάσει τον ημιτελικό και είμαι έτοιμος να ασχοληθώ μόνο με τον Ολυμπιακό. Για μένα είναι πολύ δύσκολο να φεύγω από την τελική φάση του Μουντομπάσκετ και να έρχομαι στην προετοιμασία μιας τόσο φιλόδοξης ομάδας. Έχουμε πολλές ευθύνες αλλά θα τα πάμε μια χαρά»,
ήταν τα λόγια του 67χρονου προπονητή.

Ο αρχηγός της ομάδας, Θοδωρής Παπαλουκάς, δήλωσε ότι «χαίρομαι που ξαναβρίσκω τον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στη Μόσχα και με βοήθησε να φτάσω τόσο ψηλά. Είναι καταπληκτικός και είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω μαζί του. Στόχος μας είναι οι τρεις τίτλοι και για αυτούς θα παλέψουμε. Δημιουργήθηκαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, αλλά τώρα είμαστε καλά».

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιάνει στην κορυφή των συμμετοχών τον Ιωαννίδη ο Μπαρτζώκας

Μόντε Μόρις: «Μου ταιριάζει ο Ολυμπιακός, θα δώσω ό,τι έχω-Μίλησα με Ναν και Χουάντσο»

Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μόντε Μόρις

Stoiximan GBL: Έξοδος στο Περιστέρι για τον Ολυμπιακό και Μαρούσι-ΠΑΟΚ στο πρόγραμμα

Αταμάν: «Καλή αντίδραση από τους παίκτες - Αν παίζουμε σωστά, έχουμε μεγάλες δυνατότητες» - Τι είπε για Όσμαν και Χολμς

Τολιόπουλος: «Περιμένω τις ευκαιρίες μου, όταν με χρειάζεται η ομάδα θα είμαι έτοιμος»

Σάκοτα: «Ξυπνάω και δεν ξέρω ποια ομάδα θα παίξει, δεν έχουμε παίκτες - Δεν θέλω να τους… σκοτώσω με τις κριτικές»

Τα highlights από το σόου του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ

Αταμάν: «Να μείνουμε σταθεροί και δυνατοί πνευματικά - Τελικά πιστεύω ότι θα παλέψουμε για τους στόχους μας»

Παναθηναϊκός από άλλο πλανήτη, διέσυρε με 100άρα την τραγική ΑΕΚ στα Λιόσια!