Τον Α.Ο. Κηφισιάς υποδέχεται σήμερα (29/9, 19:00) στο κλειστό του Ρέντη ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

«Θα είναι ένα τεστ τεχνικής και όχι τακτικής», τονίζει στο www.olympiacos.org ο προπονητής της ομάδας, Φλάβιο Γκουλινέλι και εξηγεί:

«Στο πρώτο φιλικό θα έχουμε αρκετές απουσίες. Λείπουν οι δύο ξένοι, ο Τζούριτς ταλαιπωρείται από ίωση και τον Ντεσπέιν θα τον χρησιμοποιήσω στο τουρνουά της Καρδίτσας. Οπότε θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τις ατέλειες στον τομέα της τεχνικής και το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο κάθε παίκτης. Επίσης, θα είναι ένα τεστ συντονισμού μεταξύ πάγκου και ομάδας καθώς πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι μου ως τεχνικός του Ολυμπιακού», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Volley League Γ - 22η αγωνιστική: Kρίσιμα ματς στην τελευταία αγωνιστική της regular season

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου

Η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, με Αγραπιδάκη και Πρωτοψάλτη να σηκώνουν την κούπα!

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε κάνει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, αλλά Κύπελλο δεν είχαμε - Αφιερωμένο στη Θύρα 13»!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ

Η «Χρυσή Βίβλος» του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών: Έφτασε τις 7 κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός!

O ατσάλινος Παναθηναϊκός το Κύπελλο με ανατροπή, ο Φλοίσβος το χειροκρότημα με την αξία του!

Παναθηναϊκός-Φλοίσβος: Τελικός στη Λάρισα με ξεκάθαρο φαβορί που πρέπει να... προσέχει!

Επική ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο για τον Φλοίσβο και… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου!

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε προετοιμάστει σωστά για το παιχνίδι - Ας μην το... ματιάζουμε για τον τελικό, δεν θα πω κάτι»