Τη σημαντικότητα του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ, όχι μόνο από βαθμολογικής άποψης, επεσήμανε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου. Ο προπονητής των «κίτρινων» τόνισε πως η ομάδα του είναι προετοιμασμένοι καταλλήλως και για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Χωρίς Φατί στην Τούμπα.

«Ο αγώνας κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν είναι απλά ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα κι αυτό το γνωρίζουμε όλοι και στις δυο ομάδες. Είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας, ένας σημαντικός αγώνας για την πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά κι ένα παιχνίδι το οποίο θα το παρακολουθεί όλη η Ελλάδα» δήλωσε Ο Αργεντινός τεχνικός προσθέτοντας: «Παιχνίδια σαν αυτά θέλεις μόνο να τα κερδίζεις και πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Προετοιμαστήκαμε για να πάρουμε τη νίκη, θέλουμε τη νίκη και για αυτή θα παλέψουμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα».

Μέσα ο Χαβίτο, έξω ο Φατί

Έτοιμος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ κρίθηκε πως είναι ο Χαβίτο, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου. Ο Ισπανός μέσος είχε δεχθεί μια κλωτσιά στον αγώνα με την Ρόζενμποργκ, αλλά τελικώς ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Σε αντίθεση με τον συμπαίκτη του, εκτός αποστολής έμεινε ο Φατί, όπως και οι Φαμπιάνο, Σουάρεθ, Αγτζίδης, Αραβίδης, Κατίδης, Μπουγαίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Χουάνμα, Καζναφέρης, Κουλουχέρης.

Οι «εκλεκτοί» για του Κούπερ για το κυριακάτικο αγώνα είναι οι: Σηφάκης, Βελλίδης, Λαζαρίδης, Τσέζαρεκ, Μίσελ, Ρονάλντο, Τόχα, Τσεζνάουσκις, Οριόλ, Κάλβο, Κόκε, Πρίττας, Νέτο, Μενδρινός, Ρουίζ, Βανγκέλι, Χαβίτο και Ναφτί.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα highlights από τη δραματική ήττα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο

Τσέριν: «Ντροπή αυτό που έγινε σήμερα - Να βγούμε δεύτεροι και να πάρουμε το Κύπελλο για να σώσουμε τη χρονιά»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει πλέον να πάει στον τελικό του Κυπέλλου να παίξει για τη ζωή του»

Τσακίρης: «Από την ΑΕΚ εξαρτάται ο τίτλος, πρέπει να πάει χωρίς αύριο στον Ολυμπιακό - Ο ΠΑΟΚ βασικός ανταγωνιστής της»

Τέσσερις ομάδες με 70+ βαθμούς για πρώτη φορά μετά από 26 χρόνια στην Α' Εθνική

Μάντζιος: «Αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε τον έλεγχο»

Πώς παίρνουν το πρωτάθλημα ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Τερίμ: «Είμαι πολύ στενοχωρημένος, χάσαμε ένα τεράστιο πλεονέκτημα»

Μπουρλότο ξανά στο πρωτάθλημα: Παρέμεινε στην κορυφή η ΑΕΚ, ολοζώντανοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, νοκ-άουτ ο Παναθηναϊκός!

Ταφόπλακα στα όνειρα του Παναθηναϊκού για τίτλο από τον Άρη

TAGS: Άρης