Αγκαλιά με την κατάκτηση του ρωσικού πρωταθλήματος βρίσκεται η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Η τελευταία αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League επικράτησε της Σπαρτάκ Ναλτσίκ εκτός έδρας με 3-2 και σε 21 αγώνες έφτασε τους 53 βαθμούς, έξι περισσότερους από τη δεύτερη Ρούμπιν Καζάν, που έχει και δύο ματς περισσότερα.

Ο Κερζακόφ συνέχισε το σερί του και πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ των φιλοξενούμενων στο 2’ και το 22’, ενώ ο Σιρόκοφ στο 49’ πέτυχε το τρίτο τέρμα της Ζενίτ. Για τους γηπεδούχους είχε μειώσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γκόλιτς και στο 90’ Βάσιν πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι χρησιμοποίησε τους: Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ, Λομπάερτς, Χούμποτσαν, Άλβες, Ντάνι, Μπιστρόφ (91’ Φερνάντο Μέιρα), Ντενίσοφ, Ζιριανόφ (81’ Φαϊζούλιν), Σιρόκοφ, Κερζακόφ (73’ Μπουχάροφ).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έλυσε το συμβόλαιό του με την Αλ Νασρ Ντουμπάι ο Γκαμπιαντίνι

Μαρσέλο: «Πάντα είχα κοιλιά, ποτέ δεν μου άρεσε το γυμναστήριο και η δίαιτα»

Ο Λιβάι Γκαρσία μοίρασε τρόφιμα στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Τραβούσαν τα μαλλιά τους οι συμπαίκτες του: Η γκολάρα του Ελ Κααμπί από όλες τις λήψεις!

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Προσέλευση ρεκόρ στα ματς της 1ης αγωνιστικής

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Σκληρή μονομαχία για Μαρόκο και Μάλι - Η Ανγκόλα ψάχνει αντίδραση απέναντι στη Ζιμπάμπουε

Λάθος πάσα του Ελ Κααμπί στην προπόνηση και τρελό... φατούρο από τους συμπαίκτες του στο Μαρόκο

Προπονητής Μαρόκου για Ουναΐ: «Με την εθνική μεταμορφώνεται, σωστή η επιλογή του να πάει στην Τζιρόνα»

Ο Κεσιέ έλεγε στον Κοσουνού να βουτήξει για πέναλτι και ο αντίπαλος κίπερ γελούσε!

Μαγική ασίστ από τον Κριστιάνο στον Φέλιξ, στην πεντάρα της Αλ Νασρ για το Champions League Ασίας

TAGS: A.E.K.