Η λαϊκή ρήση βρήκε πλήρη εφαρμογή! Άλλα περίμεναν να ακούσουν από τον Γιάννη Συγγελίδη οι πολίστες του Ολυμπιακού και -τελικά- άλλα άκουσαν. Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων πρότεινε στους παίκτες να πάρουν κατά 60% μειωμένα τα χρήματα που τους οφείλονται.

Οι Νίκος Δεληγιάννης και Αντώνης Βλοντάκης είδαν τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ενοχλημένο από την ανακοίνωσή τους και τη στάση τους, να τους ανακοινώνει την πρότασή του.

Ο κ. Συγγελίδης εξήγησε στους δύο πολίστες την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση του συλλόγου και πως -μέχρι στιγμής- δεν υπάρχει κάποιος χορηγός, ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει την κατάσταση.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού παρέμειναν σταθεροί στη στάση τους και πλέον η κατάσταση στο τμήμα πόλο του συλλόγου είναι περισσότερο κρίσιμη από ποτέ καθώς κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι θα γίνει.

Μετά τη συνάντηση οι πολίστες του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοίνωση:

«Από τη διοίκηση υπήρξε αυστηρή επίπληξη για την κοινοποίηση των προβλημάτων μας. Η διοίκηση δεν μίλησε για λύση αλλά για αδιέξοδο. Αφήνοντας σαφή υπαινιγμό πως τα συμφωνητικά είναι υπερτιμημένα, τα οποία οι ίδιοι πρότειναν και υπέγραψαν πέρσι με μείωση. Πραγματικός χορηγός επί της παρούσης δεν υπάρχει για τη νέα σεζόν. Στην λογική ότι κανείς δεν θα χάσει ένα ευρώ κανένας μας, προτάθηκε απώλεια δεδουλευμένων κατά 60% παράλληλα με τη μείωση των συμφωνητικών που μας προτάθηκε για φέτος. Μετά από όλα αυτά εμμένουμε στην ανακοίνωσή μας, η οποία είναι πιο επίκαιρη από ποτέ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube