Υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Μαρινάκη πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Ολυμπιακού και της ομάδας Νέων του συλλόγου.

Στο κεκλεισμένων των θυρών ματς, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι «μεγάλοι» επικράτησαν 4-2 των «μικρών». Τρία γκολ σημείωσε ο Μάρκο Πάντελιτς (19', 36', 49') και ένα ο Φουστέρ (32'), ενώ τα τέρματα των Νέων πέτυχαν οι Τζούνιορ (17') και Βάντερσον (46'). Με τη δεύτερη ομάδα αγωνίστηκε ο Ούρκο Πάρντο προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ την πρώτη του εμφάνιση -έστω και ανεπίσημη- έκανε ο Κρίστιαν Νέμεθ.

Εκεί, εκτός του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, βρέθηκαν και οι Γιάννης Μώραλης, Σωκράτης Κομινάκης, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Ανδρέας Νινιάδης. Πριν τον ματς οι τεχνικοί των δύο ομάδων, Ερνέστο Βαλβέρδε και Αλέκος Αλεξανδρής είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α' ΟΜΑΔΑ): Νικοπολίδης (31' Μπάμποβιτς), Μοντέστο, Μέλμπεργκ (31' Μιραλάς), Γκαλίτσιος, Ιμπαγάσα (31' Ντουντού), Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Νέμεθ, Ριέρα (31').

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΝΕΟΙ): Πάρντο, Λάβδας, Λυκογιάννης, Ρέτζο, Πετρόπουλος, Λεάντρο, Πάνουελ, Τζούνιορ, Αριανούτσος, Βάντερσον, Κουρτάνοβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βλάχος, Κουλός, Πολυχρονάκης, Σούκιας, Μακαρόνας, Διβανές, Αλεξανδρής, Σούλης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγκινητικό ποστ από Ποντένσε: «Σε κάθε παιδί στην Ελλάδα, είστε τυχεροί που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού»

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια - Ακόμη περιμένουμε εξηγήσεις»!

Στην Τήνο o Δημήτρης Μελισσανίδης με το υπερπολυτελές Vera - Δείτε φωτογραφίες

Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό - Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

Τσορμπατζόγλου: «Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης, κρούση και για Τσιφτσή»

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει το θέμα με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Επειδή είναι ο Αραούχο τού έκανε τέτοια προσφορά η ΑΕΚ»

Δημάτος για Αραούχο: «Έφερες κάτι διαφορετικό από την πρώτη μέρα»

Γιαννούλης: «Έχω ενδιαφέρον από Ελλάδα - Έχω μιλήσει, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου να γυρίσω αυτήν τη στιγμή»

Προ των πυλών της Λαμίας ο Σατσιάς για αντί-Βόκολος