Χωρίς ομπρέλα, αλλά με μπουφάν! Τοπική συννεφιά στην Αττική. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 Μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Συννεφιά με παροδική βροχή στην συμπρωτεύουσα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Παροδικές βροχές σε : Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο. Πιθανότητα βροχής σε : Ιόνιο, Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο, Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βουνά της Θεσσαλίας και της Στερεάς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα πτώση και θα κυμανθεί : Στη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 22 και στα νησιά από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί στο Αιγαίο 6 μέχρι 8 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Πρόγνωση καιρού Σαββάτου, 9 Οκτωβρίου 2010

Λίγες βροχές μικρής διάρκειας σε : Ανατολική Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Βόρεια Κρήτη. Λίγα σύννεφα στις υπόλοιπες περιοχές. Τοπικές βροχές το βράδυ στην Ανατολική και Βόρεια Ελλάδα. Οι άνεμοι βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 Μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία.

Πρόγνωση καιρού Κυριακής, 10 Οκτωβρίου 2010

Λίγα σύννεφα παροδικά αυξημένα στην Ανατολική και Νότια Νησιωτική Ελλάδα και τη Θράκη με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Σε χαμηλά επίπεδα η θερμοκρασία, κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ταυτοποίησαν οδηγό στη Θεσσαλονίκη που έτρεχε στον περιφερειακό με 304 χλμ/ώρα και τραβούσε βίντεο

«Δεν πιεζόμαστε, περιμένουμε την εξειδίκευση και αποφασίζουμε» απαντούν οι αγρότες της Νίκαιας στον Μαρινάκη

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 34χρονος από αναθυμιάσεις γκαζιού

Μαρινάκης: Την Τετάρτη το πρωί η κυβέρνηση θα προβεί σε ανακοινώσεις με ή χωρίς την παρουσία αγροτών

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες από αύριο έως το πρωί της Πέμπτης - Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 34χρονος από έκρηξη σε λέβητα σπιτιού

Βαρουφάκης: «Έχω κάνει ecstasy και χόρευα 16 ώρες - Θα ήθελα να δω τη Μέρκελ μαστουρωμένη»

Η πιο περιζήτητη ιατρική εξέταση στον κόσμο: Πώς θα δείτε το μέλλον της υγείας σας

Δεν υποχωρούν οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας - Κλείνει στις 12 το μεσημέρι η αερογέφυρα, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη

Ακυρώνονται ακτοπλοϊκά δρομολόγια στο Ιόνιο λόγω κακοκαιρίας