Ο επιθετικός της Τότεναμ, Ρόμπι Κιν, βλέπει τη φετινή σεζόν ως αυτή που θα δείξει αν πραγματικά αντέχει την πίεση ο Αντρέι Αρσάβιν, μια και είναι γνωστός πλέον στην ποδοσφαιρική «πιάτσα» της Premier League.

Ο 29χρονος Ρώσος ήρθε τον Ιανουάριο του 2009 στο Νησί, για λογαριασμό της Άρσεναλ και προσαρμόστηκε άμεσα. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις πετυχαίνοντας μάλιστα 12 γκολ.

Φέτος έχει αρχίσει και πάλι αρκετά καλά έχοντας ως τώρα δύο γκολ και τρεις ασίστ με τους «κανονιέρηδες» και σύμφωνα με τον Κιν τώρα πρέπει να αποδείξει τις πραγματικές του δυνατότητες: «Θα είναι μεγάλη δοκιμασία για αυτό φέτος. Η δεύτερη σεζόν είναι πάντα πιο δύσκολη».

Επιμέλεια: Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!

«Άσφαιρη» ξανά η Τότεναμ, αήττητη ακόμα η Έβερτον!

Όρθια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με κέρβερο Τζολάκη η απίθανη Χαλ - Φρέναρε τη Λίβερπουλ η Φούλαμ!