Ανανέωσε η Γουίγκαν το συμβόλαιο του Σιμποντά ως το 2009. Ο Γάλλος αμυντικός είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές της εκπληκτικής πορείας της νεοφώτιστης ομάδας στην πρέμιερ λιγκ και σαν επιβράβευση η διοίκηση του πρότεινε συμβόλαιο συνεργασίας με αρκετά υψηλές αποδοχές.

Ο Σιμποντά εντάχθηκε το καλοκαίρι στην Γουίγκαν από την γαλλική Μπαστιά και είναι Γάλλος με ρίζες από την Γουαδελούπη. Κατάφερε να εδραιωθεί στην ομάδα και να γίνει βασικός και αναντικατάστατος.

Έχει αγωνιστεί και στους έντεκα αγώνες του πρωταθλήματος βοηθώντας την ομάδα του όχι μόνο στα αμυντικά καθήκοντα. Στο πρόσφατο αγώνα στην Πόρτσμουθ άνοιξε το σκορ στον εκτός έδρας θρίαμβο της Γουίγκαν με 0-2 και πριν 15 ημέρες «κάρφωσε» την Φούλαμ στο 90’ ανοίγοντας το σκορ και τον δρόμο για την νίκη.

Επιμέλεια: Ηλίας Σπινάσας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!