Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα αναλάβει κάποια στιγμή την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αγγλίας, όπως δήλωσε ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο 25χρονος παίκτης τόνισε πως ο «Μπεκς» είχε παρόμοιο ρόλο στο πρόσφατο Μουντιάλ, αφού είχε τραυματιστεί στον αχίλλειο τένοντα και δεν μπορούσε να αγωνιστεί στη διοργάνωση. Έτσι, βρέθηκε στον πάγκο των «λιονταριών» σε όλα τα παιχνίδια που έδωσαν.

«Μπορώ εύκολα να δω τον Ντέιβιντ να αναλαμβάνει την Αγγλία», ανέφερε αρχικά ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρόσθεσε: «Είχε έναν παρόμοιο ρόλο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο καθένας μπορεί να δει πόσο παθιασμένος είναι για την πατρίδα του».

Στη συνέχεια, ο Ρούνεϊ μίλησε για τον εαυτό του: «Δεν νομίζω ότι η δουλειά του προπονητή είναι μία δουλειά που θα θελήσω να κάνω». Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Φάμπιο Καπέλο λήγει το 2012, μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!

«Άσφαιρη» ξανά η Τότεναμ, αήττητη ακόμα η Έβερτον!

Όρθια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με κέρβερο Τζολάκη η απίθανη Χαλ - Φρέναρε τη Λίβερπουλ η Φούλαμ!