Ο Έντβιν Φαν ντε Σάαρ κλείνει τα 40 στο τέλος του Οκτωβρίου και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητούν ήδη τον τερματοφύλακα που θα τον αντικαταστήσει από την επόμενη σεζόν, με την εφημερίδα «Daily Mail» να θεωρεί πρώτο στόχο του σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον Άντερς Λίντεγκααρντ της Άαλεσουντ.

Η τιμή του 26χρονου Δανού είναι 6.5 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο μπορούν να καλύψουν οι «κόκκινοι διάβολοι», αλλά ίσως να αυξηθεί μέχρι το τέλος της σεζόν γιατί είναι βασικός πλέον στην εθνική του και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν, δώδεκα χρόνια μετά την αποχώρηση του Πέτερ Σμάιχελ (καλοκαίρι 1999) ένας ακόμα διεθνής Δανός τερματοφύλακας να υπερασπιστεί τα δοκάρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!

«Άσφαιρη» ξανά η Τότεναμ, αήττητη ακόμα η Έβερτον!

Όρθια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με κέρβερο Τζολάκη η απίθανη Χαλ - Φρέναρε τη Λίβερπουλ η Φούλαμ!