Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ποδοσφαίρου της Κύπρου αποτελεί ο Μομτσίλο Βούκοτιτς καθώς η κυπριακή ομοσπονδία έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Κάτι η κακή πορεία της Εθνικής ομάδας της Μεγαλόνησου, για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2006, κάτι οι κακές του σχέσεις με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, «έδειχναν» την πόρτα της εξόδου στον Σέρβο τεχνικό. Την παραίτησή του, ζητούσε από καιρό, και ο Τύπος της Κύπρου. Στη διάρκεια της παραμονής του στον πάγκο της Κύπρου(ανέλαβε το 2002), ο Βούκοτιτς οδήγησε την Εθνική σε μόλις τέσσερις νίκες (δύο με τη Μάλτα για τα προκριματικά του EURO 2004 και δύο σε φιλικούς αγώνες με τη Γεωργία και το Καζακστάν).
Εντός των προσεχών ημερών, αναμένεται να γίνει γνωστό από την κυπριακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, το όνομα του αντικαταστάτη του.


Επιμέλεια: Πανωραία Λουκά

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube