Ο Βλάντιμιρ Βουξάνοβιτς δεν είναι τελικά σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ντέρμπι του Σαββάτου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη στο κλειστό της Πυλαία. Μπορεί η κατάσταση του από τη στιγμή που τραυματίστηκε στη γάμπα να έχει βελτιωθεί, πράγμα που φάνηκε και από το υπερηχογράφημα στο οποίο υποβλήθηκε την Παρασκευή, όμως δεν θα ρισκαριστεί η συμμετοχή του, μιας και θα υπήρχε κίνδυνος υποτροπής.

Έτσι, ο 27χρονος φόργουορντ, θα παρακολουθήσει με πολιτική περιβολή τη μάχη απέναντι στους «κίτρινους», όπως θα το κάνει και ο επίσης τραυματίας, Χερβόι Χένιακ. «Παροπλισμένος» ακόμη, λόγω επέμβασης κήλης στην οποία χρειάζεται να υποβληθεί, είναι και ο νεαρός Σωτήρης Μανωλόπουλος. Επίσης, ελαφρύ διάστρεμμα ταλαιπωρεί τον Δημήτρη Βεργίνη.

«Κατ΄ αρχήν δεν έχει καμία σχέση αυτό το παιχνίδι με τον αγώνα Κυπέλλου, γιατί και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει πάρα πολύ από τότε», δήλωσε ο Μπάνε Πρέλιεβιτς και συνέχισε: «Για μας δυστυχώς είναι πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, δεν μπορούμε να συμπληρώσουμε δωδεκάδα και θα πρέπει πρώτα να νικήσουμε τα δικά μας προβλήματα και τις απουσίες και μετά τον Άρη. Γνωρίζουμε τη σημασία του αγώνα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαχειρίστηκε τη μαχητική Δόξα και τις απουσίες των Όσμαν-Καλάθη για το 2Χ2 ο ΠΑΟΚ

Σούπερ ανατροπή στο Μαρούσι και «σεφτές» για τη Μύκονο στη Stoiximan GBL!

Αφοπλιστικός Ξανθόπουλος: «Ο Ηρακλής άξιζε τη νίκη παραπάνω από εμάς - Κλέψαμε το παιχνίδι»

Η επιστροφή από το -17 και το τρίποντο του Παπαδάκη: Τα highlights της αναμέτρησης Περιστέρι - Ηρακλής

Το τρίποντο-μαχαιριά του Παπαδάκη που χάρισε τη νίκη στο Περιστέρι

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο Nick Galis Hall για το ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ!

Επτάψυχο Περιστέρι, γύρισε από το -17, έστειλε το ματς στην παράταση και τιμώρησε τον Ηρακλή για το 2X2 στο πρωτάθλημα!

Η επική αντίδραση του Τρινκιέρι σε συνομιλία του με τον διαιτητή

Εντυπωσιακός Λεκιού: Έκοψε και κάρφωσε εμφατικά στο καλάθι του Περιστερίου

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει για το ματς με τον Προμηθέα ο Χουάντσο - Ξεκούραση για Γιαμπουσέλε και Λεσόρ