Ο Στέφαν Νάντζφεϊ θα φορέσει για πρώτη φορά την φανέλα του Πανελληνίου στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (ΟΑΚΑ, 19.00, ΕΤ-1), στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στην πιο δύσκολη εκτός έδρας αποστολή της χρονιάς, οι «Ολυμπιονίκες» θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι μέσα στα καλάθια, χωρίς όμως τον ασθενή Γιώργο Μασλαρινό, ο οποίος παραμένει για τρίτη ημέρα κλινήρης λόγω ίωσης.

«Όλοι γνωρίζουμε την πληρότητα του Παναθηναϊκού σε όλες τις γραμμές. Οι παίκτες του παίζουν χρόνια μαζί, έχουν ομοιογένεια και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όποια σχήματα και κάθε στυλ παιχνιδιού επιλέγει ο προπονητής τους. Μετά και τις καλοκαιρινές προσθήκες, πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα, που βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Χωρίς να λέμε πολλά λόγια, ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας φέτος», σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφερόμενος στον αυριανό αντίπαλο του Πανελληνίου.

Αναλύοντας την κατάσταση στο στρατόπεδο των «Ολυμπιονικών», ο Έλληνας τεχνικός πρόσθεσε: «Είμαστε σε στάδιο ανασυγκρότησης. Καλούμαστε να δείξουμε χαρακτήρα και πόσο ανταγωνιστικοί μπορούμε να γίνουμε. Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε αυτό που πραγματικά μας ανήκει στο συγκεκριμένο παιχνίδι».


Επιμέλεια: Αντώνης Μπότσικας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαχειρίστηκε τη μαχητική Δόξα και τις απουσίες των Όσμαν-Καλάθη για το 2Χ2 ο ΠΑΟΚ

Σούπερ ανατροπή στο Μαρούσι και «σεφτές» για τη Μύκονο στη Stoiximan GBL!

Αφοπλιστικός Ξανθόπουλος: «Ο Ηρακλής άξιζε τη νίκη παραπάνω από εμάς - Κλέψαμε το παιχνίδι»

Η επιστροφή από το -17 και το τρίποντο του Παπαδάκη: Τα highlights της αναμέτρησης Περιστέρι - Ηρακλής

Το τρίποντο-μαχαιριά του Παπαδάκη που χάρισε τη νίκη στο Περιστέρι

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο Nick Galis Hall για το ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ!

Επτάψυχο Περιστέρι, γύρισε από το -17, έστειλε το ματς στην παράταση και τιμώρησε τον Ηρακλή για το 2X2 στο πρωτάθλημα!

Η επική αντίδραση του Τρινκιέρι σε συνομιλία του με τον διαιτητή

Εντυπωσιακός Λεκιού: Έκοψε και κάρφωσε εμφατικά στο καλάθι του Περιστερίου

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει για το ματς με τον Προμηθέα ο Χουάντσο - Ξεκούραση για Γιαμπουσέλε και Λεσόρ