Συνεχίζονται τα προβλήματα στην ΑΕΚ όσον αφορά την ανεύρεση του δεύτερου ξένου. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ, Λάιονελ Τσάλμερς, που συμφώνησε προφορικά με την Ένωση και οι διοικούντες την ΑΕΚ περίμεναν την Πέμπτη το βράδυ το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή δεν έλαβαν το πολυπόθητο έγγραφο.
Έτσι, όλη η υπόθεση βρίσκεται στον «αέρα» αφού η οριστικοποίηση της μεταγραφής δεν έχει γίνει. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στους «κόλπους» της Ένωσης, ειδικά από τη στιγμή που αποδέχθηκε τη συντριπτική πλειοψηφία των αιτημάτων του παίκτη, ενώ του έθεσε διορία απάντησης μέχρι το πρωί του Σαββάτου. Στην περίπτωση που δε λάβει εγγράφως το «ναι» του παίκτη θα στραφεί σε αναζήτηση άλλων παικτών.
Στο μεταξύ, το μεσημέρι της Πέμπτης η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε από την Μπολόνια, όπου είχε «εγκλωβιστεί» λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στο Ελευθέριος Βενιζέλος, και ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, επί ελληνικού εδάφους. Οι μέχρι πρότινος τραυματίες Μπουρούσης και Παπανικολάου τέθηκαν στη διάθεση του Λευτέρη Κακιούση, αλλά Πελεκάνος και Παντελιάδης συνεχίζουν να αποτελούν ερωτηματικό για τη συμμετοχή του στον εντός έδρας αγώνα με τους «κυανέρυθρους».
Επιμέλεια: Χρήστος Κατσιμάρης