Παράδειγμα για όλους και κυρίως για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να αποτελέσει η πρόσφατη τιμωρία της έδρας με μια αγωνιστική για τα συμβάντα στο ντέρμπι με τον Άρη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η «Θύρα 4». Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φίλων του «δικεφάλου του Βορρά» προτρέπει την διοίκηση να σταματήσει «να πηγαίνει με τον σταυρό στο χέρι», ενώ στην αναφορά για την ποινή, αναφέρει: «το ρητό που ταιριάζει σε αυτή την περίπτωση είναι, εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Θύρας 4»:

«Αυτή η ποινή πρέπει να μας παραδειγματίσει όλους και κυρίως την ΠΑΕ που πάει με τον σταυρό στο χέρι. Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή σαράντα εννέα χιλιάδων ευρώ». Πραγματικά το ρητό που ταιριάζει σε αυτή την περίπτωση είναι εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι.

Αυτή η ποινή πρέπει να μας παραδειγματίσει όλους και κυρίως την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που οφείλει να καταλάβει ότι με το σταυρό στο χέρι δεν πας μπροστά σε αυτό το μεγάλο μπ..., που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ και τώρα χρειάζεται αλλαγή πολιτικής. Εμείς θα στηρίξουμε, όπως πάντα, κάθε απόφαση που θωρακίζει τα συμφέροντα του συλλόγου, βασιζόμενη στη δυναμική του κόσμου μας».

Επιμέλεια: Τάσος Νικολόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Tρέλα από τον κόσμο της ΑΕΚ: Χιλιάδες οπαδοί στην Αllwyn Arena για να μπουστάρουν την ομάδα πριν το αθηναϊκό ντέρμπι!

Πλήθος κόσμου έξω από την Allwyn Arena για την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού

Ματς «ζωής και θανάτου» για την παραμονή: Οι ενδεκάδες του Πανσερραϊκός-ΑΕΛ Novibet

Παναιτωλικός-Κηφισιά: Αυτές είναι οι 11άδες της αναμέτρησης

Κοξένογλου: «Πιο συναρπαστικό από ποτέ το πρωτάθλημα, μεγαλύτερο πρόβλημα η τοξικότητα - Πηγή έμπνευσης ο Σπανός»

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την ΑΕΚ - Εκτός ο Ρενάτο Σάντσες

ΟΦΗ: Με σοβαρές απουσίες απέναντι στον Άρη

Παγκάκης: «Υπάρχουν κίνητρα για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Ξεκάθαρο προβάδισμα για Ζίνι και πρώτος λόγος για Περέιρα με Παναθηναϊκό - Δεν έχει τάσεις φυγής ο Ριμπάλτα»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει πλέον δύο δρόμους για την Ευρώπη την επόμενη σεζόν…»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.