Στην αδυναμία των «πράσινων» να σταματήσουν τον Δημήτρη Τζούριτς απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό για το Σούπερ Καπ, ο αρχηγός της ομάδας, Σωτήρης Πανταλέων.

«Δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε τον Τζούριτς. Αυτό ήταν ένα στοιχείο που έκρινε το ματς. Η επιτυχία είναι ότι ο Παναθηναϊκός μπόρεσε και κατέβασε ομάδα και έπαιξε σε αυτό το παιχνίδι», είπε ο 30χρονος κεντρικός του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε για την ομάδα: «Είναι πολύ δύσκολο να παρουσιάσουμε μία καλύτερη εικόνα, γιατί είμαστε μία καινούρια ομάδα. Οι περισσότεροι βασικοί μας παίκτες είναι καινούριοι».

Όσον αφορά στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου ο Πανταλέων εμφανίστηκε βέβαιος πως τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα: «Εμείς δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό. Αν συνεχίσουμε χωρίς προβλήματα, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Volley League Γ - 22η αγωνιστική: Kρίσιμα ματς στην τελευταία αγωνιστική της regular season

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου

Η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, με Αγραπιδάκη και Πρωτοψάλτη να σηκώνουν την κούπα!

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε κάνει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, αλλά Κύπελλο δεν είχαμε - Αφιερωμένο στη Θύρα 13»!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ

Η «Χρυσή Βίβλος» του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών: Έφτασε τις 7 κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός!

O ατσάλινος Παναθηναϊκός το Κύπελλο με ανατροπή, ο Φλοίσβος το χειροκρότημα με την αξία του!

Παναθηναϊκός-Φλοίσβος: Τελικός στη Λάρισα με ξεκάθαρο φαβορί που πρέπει να... προσέχει!

Επική ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο για τον Φλοίσβο και… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου!

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε προετοιμάστει σωστά για το παιχνίδι - Ας μην το... ματιάζουμε για τον τελικό, δεν θα πω κάτι»